alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 با سلام و احترام 1. دوستان ، دو روز پیش من از مدیریت محتوای جوملا 2.5 برای یک سایت استفاده کردم . اما برخی مواقع مخصوصا وقتی که از مدیریت خارج میشوم و میخواهم دوباره وارد شوم ارور زیر را در مرورگر فایر فاکس (درخواست ارسالی اخیر غیرمجاز است چونکه token امنیتی غیرمعتبر است.لطفا این صفحه را مجددا بارگذاری نمایید.) و در مرورگر کروم ارور (درخواست ارسالی اخیر غیرمجاز است چونکه token امنیتی غیرمعتبر است.لطÙا این صÙØÙ‡ را مجددا بارگذاری نمایید.) را میگیرم. 2. من در بخش مدیریت ودر قسمت تنظیمات سئو هر گاه گزینه های مربوطه را بله میکنم در ورود به منوها ارور میگیرم البته من در هاست ، آن فایل مربوطه را پسوند txt آن را حذف کرده ام با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام بسته نصبی متفرقه بوده یا بسته اصلی جوملا ؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام برای مورد اول در دیتابیس جدول session را خالی (Empty) کنید و کش مرورگرتون رو پاکسازی کنید و مجددا" تست کنید اگر باز هم نتونستید وارد شوید در فایل کانفیگ در قسمت var $secret یکی از کاراکترها را به کاراکتر دیگری تغییر دهید برای مورد دوم هم باید فایل را از htaccess.txt به htaccess. تغییر نام دهید یعنی علامت نقطه حتما" قبل از حرف h قرار بگیره موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 در پاسخ دوستان عرض کنم که من از بسته نصبی جوملا از سایت جوملا فارسی استفاده کردم در مورد تغییر نام فایل htaccess.txt من بعد از raname کردن آن ، نقطه در اول یا آخر آن قرار دهم بعد از ذخیره کردن در آخر آن نمایش داده میشود و در قسمت var $secret ، کدام یک از کاراکترها را به کاراکتر دیگری تغییر دهم با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام دقت کنید که یک فایل htaccess خالی خود هاست میسازه اونو اول پاک کنید و این فایل اصلی رو rename کنید. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 من آن فایل ایجادی هاست را پاک کردم و فایل htaccess را وقتی rename میکنم اون علامت T قرمز رنگی که روی آن هست پاک میشود و نقطه htaccess هم در اول آن قرار نمی گیره بلکه در آخر آن قرار میگیرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام دسترسی هاست رو بدید انجام بدم بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 با تشکر از محمدحسین عزیز که مشکل دوم مرا حل کردند اما در مورد مشکل اول: برخی مواقع هنگام ورود به بخش مدیریت ومخصوصا وقتی که از مدیریت خارج میشوم و میخواهم دوباره وارد شوم ارور زیر را دریافت میکنم (درخواست ارسالی اخیر غیرمجاز است چونکه token امنیتی غیرمعتبر است.لطفا این صفحه را مجددا بارگذاری نمایید.) در این مورد دوستی فرمودند هر موقع با پیغام خطای invalid token مواجه شدید عبارت Index.php را انتهای url تون حذف کنید مشکل حل خواهد شد سوال من اینست که چرا باید چنین عبارتی انتهای url قرار بگیرد و راهکار حل آن چیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام این کار رو انجام دادید؟ برای مورد اول در دیتابیس جدول session را خالی (Empty) کنید و کش مرورگرتون رو پاکسازی کنید و مجددا" تست کنید اگر باز هم نتونستید وارد شوید در فایل کانفیگ در قسمت var $secret یکی از کاراکترها را به کاراکتر دیگری تغییر دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 این کار را انجام دادید؟ برای مورد اول در دیتابیس جدول session را خالی (Empty) کنید و کش مرورگرتون رو پاکسازی کنید و مجددا" تست کنید بازم مشکل پا برجاست؟ بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام در مورد تغییر نام فایل htaccess.txt من بعد از raname کردن آن ، نقطه در اول یا آخر آن قرار دهم بعد از ذخیره کردن در آخر آن نمایش داده میشود سایتتون روی هاست قرار داره یا در حالت لوکال هستید ؟ و در قسمت var $secret ، کدام یک از کاراکترها را به کاراکتر دیگری تغییر دهم هیچ فرقی نمیکنه . هر کدام را که خواستید به یک کاراکتر دلخواه تغییر دهید برخی مواقع هنگام ورود به بخش مدیریت ومخصوصا وقتی که از مدیریت خارج میشوم و میخواهم دوباره وارد شوم ارور زیر را دریافت میکنم (درخواست ارسالی اخیر غیرمجاز است چونکه token امنیتی غیرمعتبر است.لطفا این صفحه را مجددا بارگذاری نمایید.) دلیل بروز این خطا رو نمیدونم در اثر چیه ولی تا جایی که خودم بهش برخورد کردم اگر روی لینک خروج از ادمین یا دکمه ورود به ادمین ، دو بار کلیک بشه همچین خطایی رخ میده جوملا شما رو از طریق اون کد امنیتی فایل کانفیگ که گفتم تغییرش بدید میشناسه . البته این یک مورد هست . مورد بعد مربوط به جدول session میشه که اطلاعات ورود و خروجتون در اون ثبت میشه کارایی رو که گفتم اگه به دقت انجام بدید به احتمال زیاد مشکل حل میشه در این مورد دوستی فرمودند هر موقع با پیغام خطای invalid token مواجه شدید عبارت Index.php را انتهای url تون حذف کنید مشکل حل خواهد شد سوال من اینست که چرا باید چنین عبارتی انتهای url قرار بگیرد و راه-ک ار حل آن چیست کافیه که وقتی فایل htaccess.txt را تغییر نام دادید در مدیریت جوملا گزینه های مربوط به سئو را فعال کنید اگر هنوز به مدیریت سایت دسترسی ندارید میتونید تغییرات را در فایل کانفیگ اعمال کنید . البته قبلش باید فایل htaccess.txt را به درستی تغییر نام داده باشید public $sef = '1'; public $sef_rewrite = '1'; public $sef_suffix = '1'; public $unicodeslugs = '1'; موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farboud 0 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان من دیتابیس جدول session را خالی (Empty) كردم و هم کش مرورگرتون رو پاکسازی كردم ولي درست نشد 500 - یک خطا رخ داده است--- رو نشون مي ده وقتي مي خوام وارد شم كمك كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام روی هاست مشکل دارید یا در لوکال ؟ فایل htaccess. را بک آپ بگیرید و حذفش کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farboud 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام روی هاست مشکل دارید یا در لوکال ؟ فایل htaccess. را بک آپ بگیرید و حذفش کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): رو هاست هستش والا همه كارهايي كه گفتين رو كردم اما به نتيجه نرسيد يعني ايراد از چي مي تونه باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام تو جوملا یه کد هست که میگه اگر موفق نشدی به صفحه administrator/index.php وارد شوی ارور Invalid token رو نشون بده شما بدون index.php هم وارد می کنید بازم مشکلی هست؟ می تونید در htaccess عبارت index.php رو از مدیریت حذف کنید مقاله اش هست بگردید پیدا می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر