nasimsh 0 ارسال شده در آذر 91 سلام من با جوملا 1.5 کار میکنم . این سایت قبلا طراحی شده و قسمت پایین آن به ماژول کپی رایت اختصاص داده شده اما می خوام اون فضارو تغییر اندازه بدم و لینک های پرکاربر رو اونجا بزارم.از ماژول خاصی باید استفاده کنم یا اینکه کار دیگه ای باید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام وب لینک ها هم میشه با استفاده از ماژول html دستی هم میشه در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimsh 0 ارسال شده در آذر 91 ببخشین . دوست عزیز اگه وب لینک ایجاد کنم چطوری باید پایین صفحه قرارش بدم؟ آخه جایی نداره که بتونم انتخاب کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام در قسمت کامپوننت وب لینک , لینکهای مورد نظر و تنظیمات را وارد و یک ماژول وب لینک که باید به طور پیشفرض باشه بسازید و منتشر کنید در موقعیت خودتون( ماژول در مدیریت ماژول » جدید , قرار داره) در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر