jozef2070 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام خدمت آقای تهرانی از شما ممنونیم به خاطر این کامپوننت . من این کامپوننت رو دانلود کردم و نصب هم شد ولی وقتی می خوام برم روی کامپوننت اخطار زیر رو می ده ! Fatal error: Class 'JControllerLegacy' not found in D:\Program Files\EasyPHP-5.3.9\www\quicstart123\administrator\components\com_joominapay\joominapay.php on line 21 جوملا من 2.5 هستش . باید چی کار کنم تازه ماژول ها هم باز میشن ولی درون آونها هم باز اخطار داره . من باید چی کار کنم ؟ *************************************************************** لطفا در هنگام طرح سوال خود بخش مناسبی را انتخاب فرمایید . قوانین...! تاپیک منتقل شد ! *************************************************************** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیز کدوم کامپوننت؟ از همخوانی نسخ جوملا و افزونه مورد نظر اطمینان دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jozef2070 0 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیز اینه http://www.joomina.ir/20121120603/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/zarinpal-payment-shetab.html بعد این کامپوننت برا جوملا 2.5 هستش و جوملای من هم 2.5 . ولی مشکل داره . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیز مشکل از کامپوننت نیست از نسخه EASYPHP شما است روی سرور استفاده کنید همین الان در مازول های سمت راست، کامپوننت و ماژول در خود سایت جومینا نصبه این کامپوننت برای جوملا 3 هم آماده شده و کلاسی که شما نام برده اید برای جوملا 3 است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jozef2070 0 ارسال شده در آذر 91 آقای تهرانی این کامپوننت کار کامپوننت membership رو انجام می ده ؟ یا ماژولی بانکی دارید که به کامپوننت membership وصل بشه ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 91 لطفا سئوال جدید را در تاپیک جدید مطرح بفرمایید ! پلاگین بانکی هست که به membership متصل بشه فکز کنم در خود سایت جومینا زرین پلش منتشر شده است از قبل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jozef2070 0 ارسال شده در آذر 91 زرین پل برای جوملا 1.5 فکر کنم که شما زدید . من یه کامپوننت می خواسم که این کار رو برام انجام بده . به نظر شما این کامپوننت خودتان این کا رو انجام می ده مثل membership ! مثلا من یه سایت دارم می خوام یه قالب هایی رو بفروشم . بعد برای هر قالب یک خرید بزارم . مشتری می تونه پس اینکه خرید کرد بعد به صورت اتوماتیک اون فایل ها براش بیان که بتونه دانلودشون کنه . یه جور دیگه کار membership رو انجام می ده . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 91 خیر membership لین کار را انجام نمیده و کلا کارش چیزه دیگه ای است فکر کنم ماه پیش یک کامپوننت برای این کار نوشتم modelina.ir این کامپوننت مخصوص انجام این کار است که اختصاصی نوشته شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jozef2070 0 ارسال شده در آذر 91 اگه شد واسه این کامپوننت membership هم افزونه بانکی بزاری البته برای جوملا 2.5 خیلی عالی میشد . امیدوارم این ماژول بانکی هم به membership وصل میشه تو سایت جومینا ببینیم . به زودی ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر