civilcom 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام اگر بخواهیم به یک منوآیتم یک ماژول اختصاص دهیم طوری که وقتی روی منو آیتم کلیک می کنیم فقط ماژول اختصاص داده شده بیاید ، نوع منو آیتم چه چیزی باید باشد؟ مثلا یک گزینه منوی اصلی آرشیو مطالب است و من می خواهم وقتی روی آن کلیک می کنیم فقط ماژول آرشیو مطالبی که در جومینا قرار دارد بیاید و نه هیچ مطلب دیگری و یا وقتی روی یک گزینه والد کلیک می کنیم مطالب مربوط به این شاخه به صورت آکاردئونی باشد و نه اینکه هم ماژول آکاردئونی باشد هم لیست مجموعه خود جوملا با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام منوها به کامپوننت ها متصل میشن شما برای نمایش ماژول در یک منو خاص باید در بخش ویرایش ماژول یک منو رو انتخاب کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
civilcom 0 ارسال شده در آذر 91 ممنون از پاسختون می دونم میشه یک ماژول را به یک منو مثلا منوآیتم پروژه ها -> پروژه مسکن مهندسین تخصیص داد، در این صورت این ماژول فقط در این صفحه نمایش داده خواهد شد ، اما برای رفتن به صفحه پروژه مسکن مهندسین که یک زیرمنو در منوی اصلی می باشد چکار کنم فقط ماژول مورد نظر نمایش داده شود ؟تا جایی که من متوجه شدم راهنمایی شما نمی تونه مشکل منو حل کنه. آیا اصولا روشی برای این کار هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 شما یک ماژول رو در یک موقعیت منتشر میکنید، و در قسمت زیر مدیریت ماژول آیتم های منوهایی که دوست دارید ماژول در اون منوها نمایش داده بشه رو انتخاب میکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
civilcom 0 ارسال شده در آذر 91 شما یک ماژول رو در یک موقعیت منتشر میکنید، و در قسمت زیر مدیریت ماژول آیتم های منوهایی که دوست دارید ماژول در اون منوها نمایش داده بشه رو انتخاب میکنید خوب ، حالا می خواهم به این ماژول از طریق منو آیتمی که به آن تخصیص داده ایم دسترسی داشته باشم ، نوع منو آیتم چه باشد ؟ مثلا همون مثال آرشیو مطالب در پست اول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 ببینید دوست عزیز شما نمیتونید منویی رو به ماژول تخصیص بدید، ماژول رو باید به یک صفحه و یا یک منو تخصیص بدید حالا منو هر چیزی که میخواد باشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر