میر-حسن 3 ارسال شده در آذر 91 سلام و عرض ادب 1.فوکاگالری رو تازه نصب کردم وارد که میشم یه خط ارور بالا هست راهنمایی بفرمایند اساتید: 2.اگر فوکاگالری رو به روز رسانی کنم ترجمش چواب نمیده روی نسخه جدید؟ اجازه مجموعه درست کردن هم داده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام افزونه بصورت کامل و صحیح کار میکنه و جایی مشکل نداره؟ فقط همین دو مورد یا کلا افزونه در بخش های دیگه مثلا در نحو نمایش و اپلود و ... هم مشکل داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 اجازه مجموعه درست کردن هم داده نمیشه احتمالا در لوکال کار میکنید دیگه؟! نسخه قدیمی فوکا گالری فقط بر روی هاست کار میکرد، شما آخرین نسخه فوکا گالری رو نصب کنید که در لوکال نیز کار میکنه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در آذر 91 عرض ادب جناب دفاعی بزرگوار،افزونه درست نصب شده.تا مجموعه نتونم بسازم که نمیشه عکس آپلود کرد. سعید جان فوکاگالری الان بر زوی هاست نصب شده و سرور جومینا هم هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 شما این نسخه رو حذف و از نسخه دیگر استفاده کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در آذر 91 ارادتمند محبت می فرمایی اگه لینک یه نسخه خوب و جواب داده رو بزاری سعید جان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 دانلود فوکا گالری: http://www.phoca.cz/phocagallery فایل زبان فارسی رو هم میتونی جایگزین کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در آذر 91 سعید جان فایل زبان فارسی رو چه طور باید جایگزین کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام آموزش فارسی سازی افزونه در انجمن موجوده جناب پارسا آموزش دادند شما فقط کافیه فایل فارسی رو از یک فوکا فارسی کپی و طبق آموزش عمل کنید یعنی دیگه شما نیازی نیست یکی یکی لغات را معنی کنید خیلی سریع کپی و پیست میکنید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر