irebook 0 ارسال شده در آبان 91 ضمن سلام وعرض خسته نباشیدخدمت شما سوالم اینه که من قالب تجاری Jp-business رودانلودکردم ووقتی نصب میکنم وقالب روبه عنوان پیش فرض میزارم وسایتمومشاهده میکنم فقط لوگوسایت بامنوی بازشوCpanel روفقط میاره اطلااسلایدشورونمیاره همه ماژول هاشوهم نصب کردم ولی نمیدونم چراقالبم مشکل داره لطفامراهرچه سریعترراهنمایی بفرماییدکارم ضروری ومهمه ممنون میشم ؟ ایمیلم: info@dlketab.com Ir_ebook@yahoo.com باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا دمو آنلاین قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irebook 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا دمو آنلاین قرار دهید موفق باشید خودتون میتونیدبرام نصبش کنید؟ ممنون با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا دمو آنلاین قرار دهید موفق باشید سلام من اصلاتونصب قالب مشکل دارم خودتون برام نصبش می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 اطلاعات کنترل پنل هاست + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irebook 0 ارسال شده در آبان 91 سلام یه عکس ازسایتم گرفتم ببینیدمیشه ازطریق این عکس راهنماییم کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام اگر فقط قالب رو نصب کردید و پیشفرض قرارش دادید باید ماژول هاتون رو با توجه به موقعیت های این قالب منتشر کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر