majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 دنبال یه ماژول پیشرفت پروژه ی میله ای میگردم مثل قبلی جومینا اما میخوام واسه جوملا 2.5 باشه فارسی یا انگلیسی فرق نداره فارسی نبود ترجمش میکنم ---------- دلیل ویرایس: انتقال به بخش مربوطه (درخواست ها...) ---------- نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 اگر مال سایت بنده رو که طراحی کردم میپسندید تقدیم میکنم: پیشرفت پروژه آرتی دمو: www.rtgroup.ir دانلود از آپلود سنتر جومینا: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13534281911.zip یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 91 درود بر شما ماژول نمایش پیشرفت پروژه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 آقا خیلی مخلصیم دم شما گرم ما همه جوره میپسندیم کارم گیر بود ایشالا جبران کنم.:heart: البته این ماژول شما فوق العاده زیباست امیدورام بشه رنگشو عوض کرد فقط نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر