tahayori 0 ارسال شده در آبان 91 سلام آیا برای افزایش سرعت سایت و امنیت بیشتر از هر 2 سایت incapsula , cloudflare باید استفاده کرد و یا برای 1 سایت یکی از این سایتها را باید استفاده نماییم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید این آموزش رو با دقت مشاهده کنید: http://www.joomina.ir/20121114601/joomla-farsi-extensions/joomla-learning/public-joomla-learning/security-video-incapsula.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tahayori 0 ارسال شده در آبان 91 اتفاقا من این سوال را به خاطر همین آموزش پرسیدم چراکه در این آموزش هر 2 سایت را برای حل این مشکل معرفی کرده است ولی آیا برای 1 domain هر 2 سایت فوق را باید استفاده نماییم یا فقط یکی از آن 2 کافیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام یکیش کافیست (تفاوت هاشون در آموزش گفته شده) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 91 من clouadflare را من پیشنهاد میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر