arash2860 11 ارسال شده در آبان 91 سلام وقت بخیر بنده قصد دارم فایل های قالب سایت رو به روش sprite استفاده کنم تا سرعت لود سایت کمی بهتر بشه با استفاده از سایت زیر فایل ها رو به صورت یک تکه تبدیل کردم و کد موقعیت ها رو در خروجی گرفتم : http://spritegen.website-performance.org فایل یک تکه رو در مسیر زیر آپلود کرده ام : tamplate/images/ حالا کدهای جدید رو به چه صورت باید با کد تصاویر قدیمی جابه جا کنم؟ به عنوان مثال بخشی از کدهای قالب برای نمایش بخشی از هدر سایت به شکل زیر هست : #joomina-ir-header3 { position:absolute; left:248px; top:1px; width:45px; height:51px; background-image:url(../images/header3.png); background-repeat:no-repeat; background-position:top right; و کد تولید شده برای این عکس در فایل sprite به شکل زیر هست : .sprite-header3{ background-position: 0 -531px; width: 45px; height: 51px; } چطور باید کد با موقعیت های sprite رو به جای آدرس عکس در فایل قالب استفاده کنم؟ اساتید و دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر