ka1_fire 0 ارسال شده در آبان 91 سلام من akeeba رو آپ کردم ، نصب کردم این اروررو داد JError Unable to load Database Driver: حذف کردم دوباره آپ کردم این بار جواب داد. مشکلی که الان دارم اینه که میخوام لوگوی بالایی رو عوض کنم و یا کمی حجیم تر کنم ولی تمپلیت غیر قابل نوشتن هست روشی هست که این کار رو انجام بدم؟؟؟ خیلی ممنون از زحماتی که میکشین :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ممنون می شم واضح تر توضیح دهید!؟ آکیبا رو نصب کردید؟ یا بسته ای نصبی که با آکیبا آماده شده بوده رو نصب کردید؟ لوگوی آکیبا یا بسته ای که نصب کردید؟ ... ؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ka1_fire 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ممنون می شم واضح تر توضیح دهید!؟ آکیبا رو نصب کردید؟ یا بسته ای نصبی که با آکیبا آماده شده بوده رو نصب کردید؟ لوگوی آکیبا یا بسته ای که نصب کردید؟ ... ؟ موفق باشید بسته ای نصبی که با آکیبا آماده شده بوده رو نصب کردم یعنی لینک زیر http://shopii.iranwebkar.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=67 همانطور که در لینک بالا می بینید قسمت لوگوی وب سایت که بالا هست تا منو یعنی (لینک های صفحه اصلی ، فروشگاه ، اخبار) 91 پیکسل هست که من میخوام عرضش را بیشتر یعنی 120-130 پیکسل کنم. از حسن توجهتون ممنونم :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام لینکی که قرار دادید باز نیمشه ! لطفا از سایت خودتون دمو آنلاین قرار دهید اگر لوگوی قالب رو خواستید تغییر دهید بسته به نوع طراحی قالب باید در پوشه قالب مورد نظر که در پوشه ی templates جوملا وجود دارد تغییرتون رو اعمال کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ka1_fire 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام لینکی که قرار دادید باز نیمشه ! لطفا از سایت خودتون دمو آنلاین قرار دهید اگر لوگوی قالب رو خواستید تغییر دهید بسته به نوع طراحی قالب باید در پوشه قالب مورد نظر که در پوشه ی templates جوملا وجود دارد تغییرتون رو اعمال کنید موفق باشید لینکی که گذاشتم این سایت هست باز میشه اگه ممکنه دوباره امتحان کنین http://shopii.iranwebkar.com/ مشکل من هم اینه که تمپلیت غیر قابل نوشتن هست. آیا روشی هست؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام مستقیما مراجعه کنید به مسیر زیر: templates / shopII / images پوشه های: blue green red yellow موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ka1_fire 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام مستقیما مراجعه کنید به مسیر زیر: templates / shopII / images پوشه های: blue green red yellow موفق باشید این روش رو قبلآ امتحان کرده بودم وقتی فایل logo.png در مسیر templates\shopII\images\blue رو عوض می کنم تصویری که جایگزین می کنم عرضش 180 پیکسل هست ولی 90 پیکسلش دیده میشه عملن با این روش نمیشه کاری انجام داد. آیا راهی هست که تمپلیت رو دستکاری کنم با توجه به اینکه (تمپلیت غیر قابل نوشتن) ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام دوست عزیز ، برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسال پست های اسپم پرهیز کنید ! برای حل مشکل دو راه بیشتر ندارید : یا تصویر متناسب با اندازه تصویر قبلی جایگزین کنید یا اینکه به کدنویسی ، مخصوصا" CSS آشنا باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ka1_fire 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام دوست عزیز ، برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسال پست های اسپم پرهیز کنید ! برای حل مشکل دو راه بیشتر ندارید : یا تصویر متناسب با اندازه تصویر قبلی جایگزین کنید یا اینکه به کدنویسی ، مخصوصا" CSS آشنا باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): با تشکر template.css هم غیرقابل نوشتن هست؟؟؟ نمیدونم انگیزشون از این کار چی بوده ولی عملا نمیتونم کاری بکنم مرسی مشکلم حل شد تو فایل height ' date=' height رو کردم 180 عرضش 180 پیکسل شد. header{text-align:left; height:180px... [hr'] مرسی مشکلم حل شد تو فایل height , layout.css رو کردم 180 عرضش 180 پیکسل شد. Smile header{text-align:left; height:180px... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر