رفتن به مطلب
armin121

مشکل در گذاشتن embed cod از یوتیوب

پست های پیشنهاد شده

دوستانسلام. در سایت من وقتی از صفحه مدیریت از یوتیوب embed کد رو میذارم بدونهیچ مشکلی نشون میده اما وقتی از صفحه اصلی سایت و به عنوان کاربر ناشراین کار رو می کنم نشون نمیده؟ (در واقع وقتی دکمه ذخیره رو می زنم ودوباره بر می گردم رو اون مطلب می بینم embed کد حذف شده!) با ادیتورهای مختلف هم امتحان کزدم اما نشد. آیا باید پلاگین خاصی رو برای کاربرانی که می خوان از یوتیوب مطلب بذارن فعال کنم؟

درضمن این آیکن یوتیوب که در ادیتور این فروم وجود داره رو می تون برای ادیتور جوملا نصب کنم؟

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به علت بسته بودن سایت یوتیوپ ازطرف مخابرات قادر به نشان دادن نیست !

اگر در خارج ایران زندگی میکنید و به نت متصل هستید مشکل چیزه دیگه ای ولی 100 درصد همینه !!!

لینک به ارسال

به علت بسته بودن سایت یوتیوپ ازطرف مخابرات قادر به نشان دادن نیست !

اگر در خارج ایران زندگی میکنید و به نت متصل هستید مشکل چیزه دیگه ای ولی 100 درصد همینه !!!

بسیار ممنونم از پاسختون اما سئوال من چیز دیگه ای بود. جوابم رو پیدا کردم و لینکشو میذارم تا دیگر دوستان هم استفاده کنند.

http://wiki.joomfa.org/main/%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87_%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86_%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85%D9%87%D8%A7%DB%8C_youtube_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...