abolfazl90 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام بنده درخواست کمک دارم. زمانی که وارد سایت خودم میشم اطلاعات ادمین نیز نمایش داده میشه .چطور می تونم غیر فعال کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 91 درود در کجا نمایش داده می شود؟ اطلاعات دقیق دهید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolfazl90 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام در ورود کاریر در سایت تمایش داده می شود. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام دوست عزیز، اینو که در پست اول هم فرمودید خب چه اطلاعاتی نمایش داده میشه در مورد ادمین ؟ معمولا" با توجه به تنظیماتی که انجام میشه نام یا نام کاربری در سایت نمایش داده میشه شما چیز دیگری منظورتونه ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolfazl90 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام بله همون نام کاربری و پسورد نمایش داده می شود. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 خب دوست عزیز حتما اطلاعات رو در مرورگرتون ذخیره کردید دیگه!!! اینکه دیگه مشکل جوملا نیست!!! در مرورگرتون save password رو زدید موفق باشید! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر