probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 سلام من کامپوننت تغییر پیشوند جداول جومینا dbadmin رو نصب کردم اما زمانیکه می خوام واردش شم این ارور رو می ده Parse error: syntax error, unexpected $end in F:\wamp\www\sherkati102\administrator\components\com_dbadmin\admin.dbadmin.html.php on line 160 و اینکه این کامپوننت برای جوملا 1.5 نداره ؟ وحتما باید legacy فعال بشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 Fatal error: Call to a member function isAdmin() on a non-object in F:\wamp\www\sherkati102\plugins\system\remember.php on line 48 این ارور را هم می ده آقا سایتم دیگه کلا بالا نمیاد Forbidden You don't have permission to access /sherkati102/administrator on this server. روی لوکاله کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام افزونه رو بطور کامل از دایرکتوری و دیتابیس حذف کنید پیشوند جداول رو هم بررسی کنید اگر تغییر کرده بود از طریق دیتابیس درست اشون کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 می شه یه کم بیشتر توضیح بدین ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 در دایرکتوری که پوشه ها و فایلهای جوملا رو آپلود کردید بگردید و هر پوشه یا فایلی که مربوط به این افزونه هست حذف کنید و همینطور به دیتابیس جوملاتون مراجعه کنید و جداول این افزونه را بصورت دستی حذف کنید (قبلا در انجمن توضیح داده شده...) چنانچه پیشوند جداول تغییر کرده باشند نیز از طریق دیتابیس میشه تغییر داد (اگر نیاز به این تغییر داشتید بفرمایید تا کامل توضیح بدم) درضمن قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 جناب فرحزادیان ترجیح دادم از بکاپ قبلیم استفاده کنم و اون رو نصب کردم . اما زمانی که خواستم این افزونه را حذف کنم این ارور را داد : JFolder::files: مسیر تعیین شده دارای پوشه معتبر نمیباشد و یا پوشه حذف شده است. JInstaller::install: ERRORXMLSETUP JFolder::delete: مسیر تعیین شده دارای پوشه معتبر نمیباشد و یا پوشه حذف شده است. JFolder::delete: مسیر تعیین شده دارای پوشه معتبر نمیباشد و یا پوشه حذف شده است. اگر این برنامه های افزونهی، هنگام نصب، جداول و یا فایلهای اضافی تولید کند، میبایست آنها را بصورت دستی حذف کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 بله به همین خاطر عرض کردم میبایست از طریق دایرکتوری و دیتابیس اقدام میکردید نه از طریق مدیریت سایت موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر