rezaya 0 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان من سایتی که روی هاست قرار دادم یه تعداد زیادی فایل rtl داره، تا جایی که من میدونم باید وقتی بسته فارسی ساز رو نصب میکنم ، سایت هم راست چین بشه ، این اتفاق الان نیفتاده اگه اشتباه میکنم راهنماییم کنید؟ باید چیکار کنم؟ این سایت http://laaktin.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز این قالب راست به چپ نشون داده میشه این از سوالت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام زبان فارسی رو در بخش سایت به طور پیشفرض قرار دادید؟ دقت کنید در بخش سایت نه مدیریت هر چند هر دو باید روی فارسی پیشفرض باشند. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaya 0 ارسال شده در آبان 91 زبان فارسی رو تو هر دو ، هم مدیریت هم سایت پیش فرض قرار دادم ولی راست چین نشده باید چیکار کنم؟ راهنماییم کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 کش مرورگرت رو پاک کن راستچینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaya 0 ارسال شده در آبان 91 کش مرورگرت رو پاک کن راستچینه پاک کردم، تفاوتی نکرد ، همچنان چپ چینه کش مرورگرت رو پاک کن راستچینه پاک کردم، تفاوتی نکرد ، نمیدونم تو کامپیوتر شما چجوره ولی سایت چپ چینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaya 0 ارسال شده در آبان 91 هچکی نمیدونه باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام اینکه فکر کنید تمام قالب ها این قابلیت رو دارند دارید اشتاباه میکنید شاید قالب شما این قابلیت رو نداشته باشه در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام با مرورگر دیگری تست بفرمایید من با دو تا مرورگر دیدم راستچین بود . IE9 و FF موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر