mhdghavam 2 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان من پلاگین allvideos رو نصب کردم اما مشکلم اینه که نمیدونم که چطوری باید از پلاگین استفاده کنم و چطوری بتونم نمیاشد بدم من تازه کار هستم باور کنی کلی تو اینترنت گشتم اما آموزشی پیدا نکردم لطفا کمک کنید ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام http://www.joomlaworks.net/extensions/free-premium/allvideos موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhdghavam 2 ارسال شده در آبان 91 ممنون به این سایت قبلا رفتم من مشکلم اینه که اصلا نمی دونم چطوری باید نمایش بدم یک پلاگین رو و چطوری اصلا کجا باید استفاده کنم لطفا کمکم کنید خواهش می کنم کسی نیست جوب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 شما پلاگین رو تو قسمت مدیریت پلاگین فعال کنید و بعد توی مطالب یا ماژول html دستی ازش استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhdghavam 2 ارسال شده در آبان 91 خدا خیرت بده ممنون از پاسخت اما یک سؤالی داشتم اینکه من می خوام این پلاگین تو یک صفحه خاص نشون داده بشه یعنی مثلا وقتی رو یک لینک کلیک شد یک صفخه باز بشه و تو اون صفحه فیلم پخش بشه چطوری می تونم این کارو بکنم؟ و اینکه تو ماژول دستی چطوری باید برای این پلاگین کد بنویسم؟ شما رو به خدا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 ببین هیچ فرقی نداره کد نویسی ماژول با مطلب تو اون آموزشی که استاد فرحزادیان دادن هست میتونی بذاری توی ادامه ی یه مطلب و وقتی مطلب باز شد بیاد. و مثلا ی منو بهش لینک بدی به مطلبت. فقط مهمترین مساله اینه که فایلت رو جای درستی از هاستت آپلود کنی معمولا تو یکی از Xml های افزونه ات این آدرس مشخص شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhdghavam 2 ارسال شده در آبان 91 من هرچی میگردم توش آموزش خاصی پیدا نمی کنم نمی دونم منظور شما کجای اون سایت هستش من کلشو زیرو رو کردم اما ازش چیزی سر در نیاوردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام لینک زیر رو ببینید : http://forum.joomina.ir/thread-6251.html برای پلاگین جی پلیر است همین تگ ها برای allvideo هم است فرقی نداره باید در ادیتور html تگ ها را قرار بدید توی لینک آموزش مختصری داده شده در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر