رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام دوباره به همه عزیزان - یه چند روزی نبودم دوباره اومدم. سلامم عرض می کنم خدمت دوستان گلم که عمرشون مثل گل نباشه خودشون می دونن کیان .4.gif

آقا چطور میشه پیغام های فیلد اجباری آرت فرم رو بگیم به ازای هر فیلدی که پر نشده یا اشتباه پر شده بجای اینکه تک تک فیلد ها رو پیغامشو نشون بده یک پیغام نمایش داده بشه که آقا فیلد های ستاره ای رو درست پر کن . (مثلا البته )

مثلا عکسی که براتون پیوست کردم نشون میده که اگر کاربر فیلد هایی رو پر نکنه چقدر براش پیغام می اید می خوام کم کنم این پیغامارو و بکنم یدونه . آیا میشه و چجوری ؟

04670167622948595094_thumb.jpg

عکس در سایز بزرگتر :

http://s17.aks98.com/files/04670167622948595094.jpg

پیشاپیش سپاسگزارم .

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

{ زیاد با ارت فروم کار نکردم شاید تو تنظیمات باشه ...}

خوب اینکاری که شما گفتید کمی کار داره ....

ولی اگه میخواین کل پیام ها نباشند دمو بدید بگم چکار کنید .... { اینطوری فقط جلوی هر فیلد اون نوشت قرمز میاد و بالا هیچی نمیاد }

یا حق

لینک به ارسال

با سلام

{ زیاد با ارت فروم کار نکردم شاید تو تنظیمات باشه ...}

خوب اینکاری که شما گفتید کمی کار داره ....

ولی اگه میخواین کل پیام ها نباشند دمو بدید بگم چکار کنید .... { اینطوری فقط جلوی هر فیلد اون نوشت قرمز میاد و بالا هیچی نمیاد }

یا حق

سلام سعید جان . ممنون وقت گذاشتی و به سوالم پاسخ دادی .

دقیقا همونی که گفتی رو، من می خوام انجام بشه . که جلوی هر فیلد نوشته قرمزه بیاد و بالا فقط یک پیغام بیاد همین .

چجوری دمو بدم یعنی آدرس سایت و با مسیر این فرم رو بدم ؟

راستی بازم ممنون .

لینک به ارسال

سلام میشه ای کار کرد فقط باید به css مسلط باشید تا این کارو انجام دهید

ممنونم . اما کسی می تونه راهنمایی کنه که در کدوم فایل هست یا چگونه باید اینکارو انجام بدم ؟

آقا سعید من آخر متوجه نشدم دمو بدید یعنی چی ؟ لطفا برای من توضیح بدید دمو یعنی چی من از کجای این فرم ساز باید دمو بدم مگه اصلا میشه ؟

سعید جان منظورتون نام کاربری و کلمه عبور سایتم بود که باید به شما می دادم ؟ تا شما یک نگاه بندازید و به این عمل میگید دمو ؟:huh:

شرمنده من واقعا متوجه منظورتون نشدم . لطفا راهنمایی کنید .

لینک به ارسال

با سلام

ببخشید که دیر جواب میدم ...

دمو بدید یعنی آدرس آنلاین صفحه ی که از این ایکستنش استفاده کردید رو اینجا قرار بدین ....

در ضمن من عرض کردم در بالای صفحه هیچ اروری نمایش داده نشه .... اگه بخوایم به جای همه ارور ها یک ارور نشون بده باید هم در css و هم در php ایکستنشن تغییراتی ایجاد بشه { که کارش کمی زیاده ... وقت نمیکنم }

یا حق

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...