computer_prospect 34 ارسال شده در آذر 89 سلام دوباره به همه عزیزان - یه چند روزی نبودم دوباره اومدم. سلامم عرض می کنم خدمت دوستان گلم که عمرشون مثل گل نباشه خودشون می دونن کیان . آقا چطور میشه پیغام های فیلد اجباری آرت فرم رو بگیم به ازای هر فیلدی که پر نشده یا اشتباه پر شده بجای اینکه تک تک فیلد ها رو پیغامشو نشون بده یک پیغام نمایش داده بشه که آقا فیلد های ستاره ای رو درست پر کن . (مثلا البته ) مثلا عکسی که براتون پیوست کردم نشون میده که اگر کاربر فیلد هایی رو پر نکنه چقدر براش پیغام می اید می خوام کم کنم این پیغامارو و بکنم یدونه . آیا میشه و چجوری ؟ عکس در سایز بزرگتر : http://s17.aks98.com/files/04670167622948595094.jpg پیشاپیش سپاسگزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام { زیاد با ارت فروم کار نکردم شاید تو تنظیمات باشه ...} خوب اینکاری که شما گفتید کمی کار داره .... ولی اگه میخواین کل پیام ها نباشند دمو بدید بگم چکار کنید .... { اینطوری فقط جلوی هر فیلد اون نوشت قرمز میاد و بالا هیچی نمیاد } یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در آذر 89 با سلام { زیاد با ارت فروم کار نکردم شاید تو تنظیمات باشه ...} خوب اینکاری که شما گفتید کمی کار داره .... ولی اگه میخواین کل پیام ها نباشند دمو بدید بگم چکار کنید .... { اینطوری فقط جلوی هر فیلد اون نوشت قرمز میاد و بالا هیچی نمیاد } یا حق سلام سعید جان . ممنون وقت گذاشتی و به سوالم پاسخ دادی . دقیقا همونی که گفتی رو، من می خوام انجام بشه . که جلوی هر فیلد نوشته قرمزه بیاد و بالا فقط یک پیغام بیاد همین . چجوری دمو بدم یعنی آدرس سایت و با مسیر این فرم رو بدم ؟ راستی بازم ممنون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام میشه ای کار کرد فقط باید به css مسلط باشید تا این کارو انجام دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در آذر 89 سلام میشه ای کار کرد فقط باید به css مسلط باشید تا این کارو انجام دهید ممنونم . اما کسی می تونه راهنمایی کنه که در کدوم فایل هست یا چگونه باید اینکارو انجام بدم ؟آقا سعید من آخر متوجه نشدم دمو بدید یعنی چی ؟ لطفا برای من توضیح بدید دمو یعنی چی من از کجای این فرم ساز باید دمو بدم مگه اصلا میشه ؟ سعید جان منظورتون نام کاربری و کلمه عبور سایتم بود که باید به شما می دادم ؟ تا شما یک نگاه بندازید و به این عمل میگید دمو ؟ شرمنده من واقعا متوجه منظورتون نشدم . لطفا راهنمایی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام ببخشید که دیر جواب میدم ... دمو بدید یعنی آدرس آنلاین صفحه ی که از این ایکستنش استفاده کردید رو اینجا قرار بدین .... در ضمن من عرض کردم در بالای صفحه هیچ اروری نمایش داده نشه .... اگه بخوایم به جای همه ارور ها یک ارور نشون بده باید هم در css و هم در php ایکستنشن تغییراتی ایجاد بشه { که کارش کمی زیاده ... وقت نمیکنم } یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر