msn0098 11 ارسال شده در آبان 91 با سلام من پلاگین های فوکاگالری رو نصب کردم یکی اون دکمه برای درج در مطلب وقتی مجموعه رو انتخاب میکنم یک کد میاد تو مطلب کد میذاره اما مطلبو بصورت اچ تی ام ال کردم بعد کد رو اضافه کردم بازم همونو نشون میده؟ www.Arshian.net نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما اول ببینید پلاگین فعال شده باشد دوم ابتدا باید از تنظیمات کلی نوع ویرایشگر را روی NO-Editor قرار بدید و کد را وارد کنید و دوباره ویرایشگر را به حالت قبل برگردانید این کارها را تست کردید؟ ضمنن لینکی که فوکا را گرفتید هم اینجا بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msn0098 11 ارسال شده در مرداد 92 http://www.joomina.ir/image-gallery/606-phocagallery.htmlحل نشدچکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام لطفا" اسپم نکنید و برای دریافت پاسخ صبور باشید ! ممکنه با افزونه ای تداخل داشته باشید افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : امیررضاتهرانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر