pegasus 0 ارسال شده در آبان 91 سلام من می خوام قالبی که جدید خریدم رو روی لوکال بیارم (چون طول می کشه تا روی سرور ذخیره بشه و نشونم بده) و هنوز هیچ محتویاتی واردش نکردم و فقط متن های ارائه شده خودش روش هست. از فایلهای ریشه تو سی پنل بک آپ گرفتم که پدرم دراومد و بیچاره شدم :s . بعد از نصب و تنظیمات دیتابیس (تنظیم کانفیگ فایل ) گیر داد و جواب نداد که نداد. Error داد که نمی تونه به دیتابیس وصل بشه. از خیر این روش گذشتم. رفتم سراغ [/align]اینکه قالب رو مجانی پیدا کنم تا بتونم نصبش کنم (نمی دونم چقدر درسته چون جایی که ازش خرید کردم بهم گفته نمی تونیم قالب رو بهتون بدیم فقط برام آپ کردن رو دامین) یه جا نسخه انگلیسیشو پیدا کردم با بسته Quick start. نصب کردم و بعد از اجرا از کل نصب فقط اینو تو هوم پیج بهم نشون می ده! بعضی لینکاشو که می رم صفحه توشون درسته ولی خیلی جاها هم ارور می ده و هیچی نشون نمی ده مشکل چیه؟ خسته شدم ، چند روزه دارم روش کار می کنم. چطوری اینو حل کنم. اگه کسی بلد باشه کار چند دقیقه است به خدا اما منو از زندگی انداخته فقط ساده توضیح بدین که مبتدیه مبتدیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 چون طول می کشه تا روی سرور ذخیره بشه و نشونم بده در این مورد باید عرض کنم خدمتتون که احتمالا قالبتون از فشرده ساز gzip استفاده میکنه باید از تنظیمات قالبتون غیر فعالش کنید شما این کار رو بکنید شاید مشکلتون حل بشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pegasus 0 ارسال شده در آبان 91 چطور ، از کجا این کارو انجام بدم ؟ تا حالا این کارو نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 در تنظیمات قالبتون ببینید گزینه gzip یا فشرده ساز موجود و فعال هست یا خیر اگر هست غیرفعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pegasus 0 ارسال شده در آبان 91 تنظیمات قالب در کجای سی پنل هست که از اونجا وارد بشم؟ من مبتدیم و اصلاً مسیرها رو نمی دونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز پیشنهاد میکنم ابتدا آموزش جوملا رو مطالعه بفرمایید!پ در منوی افزونه ها، مدیریت قالب، و روی قالب مورد نظرتون کلیک میکنید تا وارد تنظیمات قالب بشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر