rezaya 0 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان من تو مرحله نصب جوملا تو هاست دایرکت ادمین تو قسمت تنظیمات دیتابیس وقتی فیلدهاشو پر میکنم به مرحله بعد نمیره و این پیغام رو میده: قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Unable to connect to the Database: Could not connect to MySQL. چیکار باید بکنم؟ راهنماییم کنید ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 شما اطلاعات دیتابیس و یا یوزر و رمز اتصال به دیتابیس رو اشتباه وارد کردید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaya 0 ارسال شده در آبان 91 من نام هاست رو http://www.mysite.ir نام کاربری رو یوزر نیم سایت پسورد هم پسورد پنل مدیریت رو وارد میکنم برای نام دیتابیس هم یه نامی وارد کردم کجاش اشتباست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 نام هاست رو باید localhost قرار بدید دوست گلم ابتدا در هاستتون باید یک دیتابیس ایجاد کنید که نام دیتابیس همون نامی است که ایجاد کردید همچنین یک یوزر باید بسازید برای ارتباط با دیتابیس، که یک نام کاربری و یک رمز خواهد داشت یوزر وو رمز نیز همین اطلاعات هستند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaya 0 ارسال شده در آبان 91 ممنونم ،درست شد فقط یک سوال دیگه نصب اطلاعات نمونه رو باید زد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 اگر زیاد با جوملا کار نکردید، نصب کنید بهتر هست، هم طرز کار دستگیرتون میشه هم قالبتون خالی نمیمونه تا اطلاعاتتون رو ثبت کنید یا علی[align=left] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaya 0 ارسال شده در آبان 91 خیلی ممنون از راهنماییتون سایت نصب شد ،من میتونم وارد پنل مدیریت جوملا بشم ولی وقتی نمایش سایت رو میزنم یا آدرس سایت رو وارد میکنم انگار اصلا روش جوملا رو نصب نکردم و فرقی با قبل از نصب نکرده،سایت رو نشون نمیده چیکار باید بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 کاش آدرس سایتتونو قرار میدادید تا بشه راهنماییتون کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 ممنونم ،درست شد فقط یک سوال دیگه نصب اطلاعات نمونه رو باید زد؟ درود بر شما اگر با جوملا آشنایی ندارید روی لوکال کار کنید نصب داده های نمونه برای دامنه شما خیلی ضرر داره http://forum.joomina.ir/thread-17750.html خیلی ممنون از راهنماییتون سایت نصب شد ،من میتونم وارد پنل مدیریت جوملا بشم ولی وقتی نمایش سایت رو میزنم یا آدرس سایت رو وارد میکنم انگار اصلا روش جوملا رو نصب نکردم و فرقی با قبل از نصب نکرده،سایت رو نشون نمیده چیکار باید بکنم؟ کش مرور گر رو پاک کنید ببینید مشکلتون برطرف میشه ctrl+f5 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaya 0 ارسال شده در آبان 91 کش مرورگر رو پاک کردم ولی بازم سایت رو نشون نمیده اینم آدرس سایت http://laaktin.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر