sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستانایام محرم رو به تمامی دوستان جومینایی تسلیت عرض میکنمقالبی که امروز منتشر میکنیم قالبی هست که ویژه ایام مذهبی و محرم هستاز اونجایی که داریم به ایام محرم نزدیک میشیم وب سایت های زیادی هستند که نیاز به قالب مذهبی دارند و از اونجایی که اکثر دوستان به جوملا 2.5 رفتند نیاز دیدم قالبی مذهبی برای جوملا 2.5 قرار بدیماسکرین شاپ قالب جوملا 1.5:خصوصیات قالب برای جوملا 1.5:طراحی شده با تکنولوژی دایو و 100% تیبللساستفاده از طرح های اسلامی ایرانی در قسمت های مختلف قالب از جمله هدر، منوی های راست و چب و هدینگ مطالب سایتمناسب برای انواع سایت از جمله سایت های مذهبی و سایت های هیئتیرنگ بندی مناسب و استفاده از رنگ های سیاه، قرمزو سفیدقابلیت غیرفعال کردن موقعیت ماژول و عدم نمایش موقعیتدارای حجم کم و مناسب 140 کیلوبایت برای افزایش سرعت لود سایتطراحی ستون ها بر اساس چینیش 2 1 3 ، برای سئوی بهتر قالبدارای موقعیت های topnav, right, left, breadcrumb, bottom1, bottom2, bottom3, bottom4دارای پسوند کلاس ماژول _menu برای تنوع در نمایش لیست منوسازگاری با تمام مرورگرهای موجود از جمله مرورگرهای IE6,IE7,IE8,IE9 و FF2 or higher و chrom و opera و safariخصوصیات قالب برای جوملا 2.5تمام خصوصیات بالا +قرار دادن کادر سزچ مناسب با قالب که زیبایی خاصی دارهقرار دادن تاریخ روزقرار دادن ساعت بدون نیاز به نصب افزونه خاصی!قرار دادن موقعیت اسلاید شوو..طراحی و تبدیل برای جوملا 1.5:تک وب دیزاینگسترش دهنده و بهینه سازی برای جوملا 2.5:جومدیادانلود قالب برای جوملا 1.5:آپلود سنتر جومیناسایت سازندهدانلود قالب برای جوملا 2.5:آپلود سنتر جومیناسایت سازنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در آبان 91 با تشکراما .امکان قرار دادن ماژول در موقعیت فopnave نیست چطور میتونم این موقعیت را فعال کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 با سلام برای قرار دادن منوی بالا باید ماژول مربوطه را در موقعیت topnav فعال کنید! بنده قالبی که توی سیستم خودم بود رو چک کردم مشکلی ندیدم برای همین قالب رو دوبار در آپلود سنتر آپلود کردم و لینک رو جایگزین کردم دانلود کنید انشاءا... که مشکلی نداشته باشید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 91 در قست مورد نظر برای انتخاب موقعیت قالب این موقعیت رو نمیاره شما به صورت دستی خودت بنویس در اون قسمت : topnav :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 اگه دوباره پستمو حذف نمیکنین مشکل فایل Xml قالبه چون من خودم دانلود کردم تو موقعیت ها به جای topnav بنر اورده شده تو فایل xml با تغییر درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 بزرگوار قالبی که بنده رو سیستم خودم داشتم رو تست کردم مشکلی نداشت برای اطمینان قالب رو دوباره آپلود کردم و محتوایات این فایل رو نیز مجددا برسی کردم.که محل معرفی موقعیت ها درست بودند left banner right topnav bottom1 bottom2 bottom3 bottom4 search breadcrumb slidshow درست بنر تعریف شده توی قالب 1.5 هم این موقعیت تعریف شده بود به همین دلیل برداشته نشده است تا قالب به مشکل برنخورد اگر دقت داشته باشید در خط 45 این فایل موقعیت منو نیز تعریف شده است topnav موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 والا آقای آمره ای من این قالب رو هفته پیش دانلود کردم و فایل xml قالب به صورت زیر بود left banner right bottom1 bottom2 bottom3 bottom4 breadcrumb شاید شما قبلا خودت اصلاحش کردی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
spy4spy 0 ارسال شده در آبان 91 دمو حذف شده یکی اگه میتونه دوباره بزاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 بله متاسفانه دمو از دسترس خارج شده... میتونید از اسکرین شاپ که برای 1.5 قرار داده شده استفاده کنید فرق خاصی باهم ندارند تن ها چند موقعیت جدید اضافه شده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 میشه بفرمائید آخرین نسخه اصلاح شده قالب کدومه که موقعیت اسم منو ها هم داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام از پست اول دانلود کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 میشه بفرمائید که چرا سایت من نام منو ها را نمایش نمی دهد اما در تصویر پست یک منو ها همراه نام و به صورت جدا جدا و مرتب نمایش داده می شود البته آقای آمره ای راهنمائی فرمودند من متوجه نشدم کسی هست برام درستش کنه www.zahrai.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام ماژول منویی رو که در موقعیت right منتشر کردید را ویرایش کنید و در قسمت گزینه های پیشرفته در فیلد پسوند کلاس ماژول عبارت menu_ را وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 با سلام ماژول منویی رو که در موقعیت right منتشر کردید را ویرایش کنید و در قسمت گزینه های پیشرفته در فیلد پسوند کلاس ماژول عبارت menu_ را وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام جناب صفرعلی انجام دادم اما هیچ تغییری پیدا نکرد و درست نشد از دوستان اساتید استادان خواهشمندم کمک رسانی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 من سایت تون رو برسی کردم اما مشکل از قالب نبود.مشکل احتمالا از تنظیم جوملاتون هست.تیتر هیچ یک از منو ها رو نشون نمیده.تنظیمات جوملاتون رو برسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام من یک نکته رو یادم رفت بگم حالا اینو بزارید به حساب عادت من به جوملای انگلیسی وقتی محیط ادمین انگلیسی باشه پسوند کلاس ماژول به این شکل دیده میشه menu_ ولی تو محیط ادمین فارسی به این شکل دیده میشه _menu هر دو حالت درسته . منتهی به واسطه نوع زبان جهت کاراکتر آندرلاین تغییر میکنه در هر حال شما ادمینتون به هر زبانی که هست ابتدا کاراکتر آندرلاین و سپس در ادامه عبارت menu را وارد کنید مشکل حل میشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آذر 91 با سلام من یک نکته رو یادم رفت بگم حالا اینو بزارید به حساب عادت من به جوملای انگلیسی وقتی محیط ادمین انگلیسی باشه پسوند کلاس ماژول به این شکل دیده میشه menu_ ولی تو محیط ادمین فارسی به این شکل دیده میشه _menu هر دو حالت درسته . منتهی به واسطه نوع زبان جهت کاراکتر آندرلاین تغییر میکنه در هر حال شما ادمینتون به هر زبانی که هست ابتدا کاراکتر آندرلاین و سپس در ادامه عبارت menu را وارد کنید مشکل حل میشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): باز هم نشد به قول آقای آمره ای کسی هست تنظیمات جوملای من را بررسی کنه ببینم چرا اسم منو ها نمایش داده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام اطلاعات ورود به ادمین جوملاتون رو برام پ.خ کنید بررسی میکنم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
spy4spy 0 ارسال شده در آذر 91 آقای آمره ای لطفا یه دموی آنلاین بزار http://www.eslami-teb.ir/demo/joomla2.5/ اینو گذاشته بودی مثل اینکه خراب شده برای چند روز بزار دوباره بردار نیاز دارم خیلی ممنون:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام یکی از دوستان روی جوملا خود نصب کرده http://ecomp.ir/ در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آذر 91 من مشکلم با نمایش نام منو ها هنوز برطرف نشده قالب را به صورت کامل حذف و مجدد نصب کردم هنوز همونطور است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 91 آنتی ویروس سرور اجازه آپلود این قالب رو نمیده. رو سرور خودمون و روی یک سرور دیگه از المان تست کردم این مشکل پا برجا بود.طراح قالب اگر مایل بود میتونم اطلاعات هاست رو در اختیارش بزارم تا تست کنه. شاید دلیلش موجود نبودن لودر نرم افزار کد کننده رو سرور باشه ولی فکر میکنم احتمالش کمه. خواهشا در ایتدای پست هایی که دوستان الحاقات کد شده معرفی میکنند توضیح دهند.چند ساعت وقت صرف اماده کردن سایت کردم الان نمیتونم اپلود و استفاده کنم. درمورد مشکل شما که با منو مشکل دارید عرض کنم ای قالب منو یک مرحله ای رو نمایش میده و اگر زیرمنو دارید غیر فعال کنید .البته من مشکل شما رو نمیدونم چی بوده ولی در این قالب اگر زیرمنو داشته باشید قالب در قسمت منو بالا و اگر در سمت راست هم منو قرار داده باشید در بلوک راست کمی بهم میریزه. اگر منو زیاد نداشته باشید فضا برای منوهای یه مرحله ای به اندازه لازم داره . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hedarein 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام مهندس. مهندس جان یکسری بزنید به سایتم ( http://www.raad21.ir ) به بینید قالب خوب شده نظرتان چیه؟ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 با سلام بزرگوار لطفا به قوانین انجمن رو یکبار مطالعه فرمایید. پاسخ در تایپیک مربوطه داده شد. http://forum.joomina.ir/thread-13057-post-101151.html#pid101151 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر