zareali999 0 ارسال شده در آبان 91 مشکل پاک شدن اطلاعات ایندکس در جوملا 2.5 یه سایت داریم که هر چند وقت یه بار مطالب داخل فایل اینکسش پاک میشه و با اپلود مجدد ایندکس مشکل حل میشه نمدونم چه کنم خواهشا راهنماییم کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 شما سطح دسترسی فایل ایدکس رو 644 قرار بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zareali999 0 ارسال شده در آذر 91 با عرض پوزش این کار هم فایده ای نداشت حتی جوملا رو کامل پاک کردم و از اول نصب کردم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام اگر FTP را فعال کرده اید ، غیرفعالش کنید بررسی کنید که سطح دسترسی فایل کانفیگ روی 444 باشد سطح دسترسی سایر فایل ها را روی 644 و پوشه ها را روی 755 تنظیم کنید محتوای پوشه cache و tmp را به جز فایل index.html حذف کنید بررسی کنید که محتوای فایل htaccess. تغییر نکرده باشه اگر فایلی را ناشناس میدانید حذفش کنید ، البته قبلش بک آپ تهیه کنید پیشنهاد میکنم تمام فایلها و پوشه ها را زیپ و دانلود کنید و روی سیستمتون اکسترکت کنید و با یک آنتی ویروس خوب و بروز اسکن کنید اگر با انجام اینکارها مجددا" گرفتار این حالت شدید بهتره یک هاست ایمن تهیه کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر