falconeyes 6 ارسال شده در آبان 91 سلام من کامپوننت ZOO3 رو دانلود کردم و فایلهای زبانشو فارسی کردم اما انگار کار نمیکنه ؟ از دوستان تو سایت های دیگه پرسیدم گفتن که باید فایلهای XML رو هم ترجمه کنم .آیا راه دیگه ای نیست؟ ممنون یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست گلم کار نکردن ربطی به ترجمه نداره! نسخه انگلیسی کار میکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در آبان 91 دوست گلم کار نکردن ربطی به ترجمه نداره! نسخه انگلیسی کار میکنه؟ آره عزیز کار میکنه:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام خوب امکان داره مشکل از جای دیگه باشه دقیقا کار نمیکنه یعنی چی؟ در کجای اون مشکل دارید؟ شما اول نسخه انگلیسی رو نصب میکنید بعد فارسی میکنید یا اول فارسی میکنید/؟ چون مشکوکه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در آبان 91 سلام خوب امکان داره مشکل از جای دیگه باشه دقیقا کار نمیکنه یعنی چی؟ در کجای اون مشکل دارید؟ شما اول نسخه انگلیسی رو نصب میکنید بعد فارسی میکنید یا اول فارسی میکنید/؟ چون مشکوکه عزیز من اول فارسی کردم بعد نصب کردم و کار نمیکنه یعنی اینکه هیچ جاش فارسی نمیشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 شما فارسی اضافه کردن رو کاملا آموختید؟ مشکل از فارسی سازیتون نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در آبان 91 شما فارسی اضافه کردن رو کاملا آموختید؟ مشکل از فارسی سازیتون نیست؟ آره عزیز بلدم چند تا کامپوننت و ماژول رو هم فارسی سازی کردم بدون مشکل این نمیدونم چرا اینطوری میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر