alireza10025 6 ارسال شده در آبان 91 افزونه سئوی سایت RSSeo_R11-J2.5 با سلام دوستان کسی میتونه در مورد روش کار و تنظیمات افزونه سئوی سایت RSSeo_R11-J2.5 کمکی بکنه با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 91 کار باهاش کاری نداره تنها کاری که نباید انجام بدید تنظیم خودکار متا تگ ها و متا دسکریپشن ها است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آبان 91 با سلام دوستان یه مشکلی دارم هنگام نصب روی wamp هیچ مشکلی نداره فقط روی سایت که نصب میکنم این ارور را میدهد JFTP::store: Bad response اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام در اکثر مواقع این خطا زمانی رخ میدهد که ftp layer به درستی تنظیم شده است و سطح دسترسی خواندن و نوشتن برای پوشههای tmp و log تنظیم نشده است. راه حل مشکل : دسترسی پوشه tmp و log را بررسی كنید كه بر روی 777 باشد نکته: بعد از نصب افزونه دسترسی را به حالت اول برگردانید. گاهی اوقات هم مسیر پوشههای tmp و log در فایل configuration.php درست تنظیم نشده است. (برسی مسیر پوشه LOG , TMP) در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آبان 91 دسترسی پوشه ها را تغییر دادم به 777 اما باز همین مشکل بود اما از مسیر پوشه ها چیزی نفهمیدم امکان راهنمایی هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilates 0 ارسال شده در آبان 91 سلام من پیشنهاد می کنم این راه هم امتحان کنی از اونجایی که این کامپوننت حدود 1.5 مگ هست ابتدا آپلود کن رو سرور بعد مسیر نصب فایل رو از رو سرور بده موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام در این مورد بسیار بحث شده ، کمی جستجو کنید این یک موردش : http://forum.joomina.ir/thread-8548.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 با سلام دوستان مشکل نصب حل شد و من این افزونه را نصب کردم و در مورد کارکردن با این افزونه : 1. در مورد صفحات من یک صفحه را انتخاب و پارامترهای مورد قبول نرم افزار را طوری تغییر میدهم که امتیاز خوبی از افزونه کسب کند اما این پارامترها در خود کامپوننت فقط تغییر میکند و هنگامی که از افزونه خارج و به اصل مطلب مراجعه میکنم تغییراتی که در پارامترهای آن دادم از قبیل توضیحات و کلمات کلیدی تغییری نکرده اند. آیا باید تغییر کند یا این تغییرات فقط در افزونه اعمال میشود 2. در مورد بخش کلمات کلیدی موجود در افزونه هیچ اطلاعی ندارم لطفا یک توضیح کوتاه بفرمایید با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 ممنون میشوم دوستان راهنمایی بفرمایند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر