arash2860 11 ارسال شده در آبان 91 سلام وقت بخیر هر چقدر سعی کردم متاسفانه موفق نشدم ماژول بخش گزارش تصویری رو در وسط صفحه قرار بدم فاصله راست ماژول و حاشیه سفید نسبت به چپ زیاده با افزایش طول و عرض ماژول از قسمت مدیریت ماژول از سمت چپ از کادر خارج می شه و به سمت راست حرکتی نداره از ماژول mod_freshslideshow استفاده کردم لطفا راهنمایی بفرمایید چطور ماژول رو به سمت راست حرکت بدم با سپاس www.paia.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام در خط 465 فایل template.css کد زیر قرار دارد #contentmain .module-m-m { margin: 0 auto; width: 384px; } کد بالا را بصورت زیر اصلاح کنید . میتوانید مقدار margin را بر حسب نیازتون تغییر بدید #contentmain .module-m-m { margin: 0 8px 0 0; width: 384px; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آبان 91 با سپاس از توجه شما با تغییر کد در فایل قالب ، تغییر در حاشیه سمت راست ماژول ایجاد نشد ، حتی با مقدار 50px بنده از همین ماژول در سایت دیگرم استفاده کردم اما در اون سایت اصلا همچین مشکلی پیش نیومد: www.sedayeabadan.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام مجددا همین کد رو تست کردم مشکلی نداشت ممکنه ایراد از کش مرورگرتون باشه . کش مرورگرتون رو پاکسازی کنید و دوباره تست کنید با یک مرورگر دیگر نیز تست کنید دقت کنید که تغییرات را به درستی اعمال کرده باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آبان 91 مشکل از کش مرورگر نیست همیشه تغییرات رو روی دو لپ تاپ با دو مرورگر تست می کنم اما جواب نداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آبان 91 البته با تغییر اون کد همه ی ماژول های وسط صفحه به سمت راست منتقل می شن و تراز چپ به هم می ریزه : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر