majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان همه میدونیم که وقتی وارد مدیریت جوملا 2.5 می شیم یه چند خطی رو درباره جوملا و جومینا نوشته میشه من میخوام اون چند جمله حذف بشه یا چند خط رو خودم بنویسم میشه کمکم کنید؟ از کجا باید اینو تغییر بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 اگر خودتون بخواهید متن مورد نظرتون رو قرار بدید باید در فایل ترجمه جوملا اون متن رو پیدا و تغییر بدید برای حذف نیز میتوانید از قسمت مدیریت افزونه ها، قسمت مدیریت، ماژول خوش آمدگویی بخش مدیریت رو غیر فعال کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 میشه دقیقا بگین تو کدوم یکی از فایلهای زبان ؟ من پیداش نمیکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 در فولدر administrator/languages/fa-IR فایل های زبان بخش مدیریت در این بخش هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر