عارف 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 دوستان سلام من اولین برخوردم با انجمن ساز MYBB رو در اینجا تجربه کردم وبه نظر بین فروم های رایگان خیلی شکیل تز از بقیه هست. حالا سوالم این هست که می شه جوملا و MYBB رو به هم متصل کرد ؟ ممنون و متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 89 با سلام عارف جان به انجمن خودت خوش امدی... بله دقیقا همونطوری هست که به نظرتون رسیده ... بله ، اگه به سایت اصلی جومینا برید می بینید که در منو سمت آخرین ارسالهای فروم جومینا رو نمایش می ده. امیدوارم که موفق باشید . امیدوار باشید ... یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 سلام بله میشه برای یکسان نمودن کاربر ها از fusion باید استفاده کنید . http://www.jfusion.org/ اما خود من این کاررا نکردم دلیلش هم این بود که انجمن را میخوام به vb تبدیل کنم در مورد آخرین ارسال ها که در جومینا میبینی . عارف جان اون RSS است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 ممنون از Mr.Shamsi عزیز آقای تهرانی عزیز از شما هم ممنون ، کسی رو سراغ دارید که با این کار کرده باشه ، من رو راهنمایی کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
prolight 4 ارسال شده در اردیبهشت 89 جناب تهرانی اتصال فروم به جوملا مشکلی که پیش نمیاره؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 89 با سلام عارف جان با چی کار کرده بشه ؟ اگه می خواهید زود تر به جواب سوالاتتونو که در مورد mybb هستند برسید بهتر است به سایت پشتیبان mybb به نشانی www.mybbhelp.ir مراجعه کنید در ضمن عارف جان برای جلوگیری از شلوغی بی خودی انجمن سعی کنید برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید . جناب prolight شما هم به فروم خودتون خوش آمدید در مورد سوال شما هم باید عرض کنم تا جایی که من اطلاع دارم خیر مشکل خاصی رو به وجود نمیاره. موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 اونجا ها سر زدم ولی خبری نشد . گفتم اینجا ببینم کسی کار کرده یا نه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 من قبلا با fusion کار کرده ام مشکلی هم پیش نمیاره میتونی با جوملا هم پیوندش بزنی مشکلی نیست اما من شخصا این کار را نمیکنم چرا ؟ یکی از دلائلش موارد امنیتی هست شما که میدانید ما با امنیت چقدر مشکل داریم برای همین من همه راه های نفوذ را حتما میبندم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف 0 ارسال شده در خرداد 89 آقای تهرانی یعنی این کار باعث ایجاد باگ و حفره امنیتی در سایت می شه؟ اتصال جوملا با VB چطور ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 من اینطوری شنیده ام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در خرداد 89 سلام پیشنهاد من استفاده از انجمن ساز مخصوص جوملا به نام کوننا هست. www.Kunena.com اگر نسخه کاملا بهینه فارسی آخرین ورژنشم می خواهین پ خ بزنین. موفق باشید یا حـــــــق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad19 0 ارسال شده در خرداد 89 ورژنی که می گید چنده ؟ می تونی برام بفرستیش ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در خرداد 89 سلام آخرین ورژنش هم اکنون 1.5.11 هست! http://www.kunena.com/forum/21-language-specific/47047-kunena- یا حـق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Madahi 0 ارسال شده در آذر 89 آقایون مگه این تاپیک برای معرفی کامپوننت اتصال جوملا به انجمن مای بی بی نیست لطفا یه کامپوننت حداقل معرفی کنید تا ما استفاده کنیم ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 در این باره در انجمن توضیحات داده شده و میتوانید جستجو کنید !!! این کامپوننت که فکر میکنم تنهاترین کامپوننت ایجاد پل بین دیتابیس جوملا با انجمن سازهای مختلف است را میتوانید در زیر دانلود کنید دانلود کنید !!! منتها در مورد استفاده جستجو کنید و موارد ایمنی را رعایت کنید !!! JFusion دانلود از سرور جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف 0 ارسال شده در آذر 89 این نسخه ای که پیوست کردید ، نسخه فارسی شدش هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام دوست عزیز این که حجمی نداره .... دانلودش کنید و ببینید ... اگه فارسی بود مینوشتند ... فارسی نیست ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 خیر اگر در همین انجمن جستجو کنید فارسی شدش هم هست اگر در انجمن نبود با یک سرچ کوچک میتوانید فارسی شده را پیدا کنید ! این آخرین ورژن این افزونه بود ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف 0 ارسال شده در آذر 89 این نسخه ای که پیوست کردید ، نسخه فارسی شدش هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام دوست عزیز فکر کنم جوابتونو دادم درسته ؟ جناب گنجی هم جواب دادن ... درسته ؟ خیــــــر فارسی نیست *** در صورت بی دقتی و تکرار اخطار خواهید گرفت *** یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در آذر 89 سلام به قسمت configuration کامپوننت jfusion برید. انجمن ساز مورد نظرتون رو از لیست انتخاب کنید و روی دکمه ی سبز رنگ روبه روش کلیک کنید در صفحه بعدی آدرسی که انجمن سازتون نصب شده رو وارد کنید. در صفحه بعدی اطلاعات مربوط به دیتابیس انجمن سازتون رو وارد کنید. ذخیره کنید.! با آرزوی موفقیت راستی به این لینک هم یه سر بزن: http://forum.joomfa.org/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84+%D9%88+%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C+%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA+Jfusion-t21544.html?sid=87d0535f614d292b1f834a97177a7995 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 فکر میکنم لینک ویکی کار نمیکنه در کپی پیست دچار مشکل شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در آذر 89 سلام و تشکر لینک تصحیح شده البته همون مطلبو اینجا هم نوشته اگه لینکا بازم مشکل داشت دیگه تخسیر من نیس ولی : میتونید تو گوگل سرچ کنید :"jfusion فارسی" نتیجه ی اول و دوم. لینک سرج گوگل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Madahi 0 ارسال شده در آذر 89 ممنون 1-لطفا آموزشش رو همین جا بگید 2-این که از Mybb نسخه 1.4 به بالا پشتیبانی نمیکنه 3-وقتی طبق آموزش بالا میزنیم دکمه سبز میره صفحه بعد آدرس انجمن انتخاب میکنیم دیگه ادامه نمیدهراستی این ماژولی که توی صفحه ی اول جومینا استفاده شده رو کسی نداره این خیلی به درد بخور هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام اگه به لینکی که دوستمون دادن برید توضیح داده شده .... کدوم ماژول ؟ همونی که آخرین ارسال های فروم رو نشون میده ؟ اون از طریق RSS هست { و پلی زده نشده } و میتونید به راحتی انجامش بدید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر