ali833 0 ارسال شده در آبان 91 سلام من یک قالب جدید نصب کردم که یک عبارت روسی داخل قالب ظاهر می شد که باعث ایجاد اسکرول افقی می شد من اون عبارتو حذف کردم ولی حالت اسکرول باقی مانده در ضمن فقط تو حالت rtl این اتفاق می افته و اگر rtl رو غیر فعال کنم مشکل وجود ندارد.. دوستان خواهشا راهنمایی بفر مایید چطور میشه این مشکلو حل کرد ادرس سایت: dspworld.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 سلام دوست عزیز الان اسکرول افقی نداشت سایتت ولی یه نکته تو سایتت بود که گفتم بدونی بد نباشه سایتت خیلی درشته موقعیتهاش مخصوصا هدر موقعیتهات بهتره اصلاحشون کنی البته نظر منه ببخشید جسارت کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 خب دوست عزیز شما باید در حالتی قرار بدید که مشکل داره تا بشه بررسی کرد!!! سایتتون ltr هست یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali833 0 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان.. فکر کنم مشکل از منو باشه رو حالت split که قرار می دم مشکلی نیست ولی رو حالت dropdown این مشکل به وجود میاد من روی حالت dropdown قرار می دم اگه راه حلی هست لطفا راهنمایی بفرمایید. درشت بودن به خاطر نوع قالب اگه راهی برای کوچک کردن هست بفرمایید تا امتحان کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر