no.love 0 ارسال شده در آبان 91 سلام امکان حذف یا اضافه کردن یوزر ادمین به قسمت مدیریت سایت جوملا از cpanel هست؟ میشه یه راهنمایی کنید؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 بله دوست عزیز از طریق phpmyadmin جدول users رو باز میکنید از admin یک کپی میگیرید و اطلاعات رو تغییر میدید قبل از هر کاری نسخه پشتیبان فراموش نشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
no.love 0 ارسال شده در آبان 91 مرسی هنوز امتحان نکردم. راستی پنل sms چی شد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 لطفا موضوع پست رو تغییر ندید، سوال شخصی در پیام خصوصی یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
no.love 0 ارسال شده در آبان 91 phpmyadmin ندارم تو صفحه cpanel اینم بگم که جوملا ورژن قدیمی 1.5 و cpanel هم kloxo چیکار کنم الان ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 اگر خواستید اطلاعات هاست رو پیام خصوصی کنید بررسی کنم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
no.love 0 ارسال شده در آبان 91 فک کنم یه سه چهارتا پیامی هست که به شما دادمو جوابی نگرفتم. این چیزایی که تو cpanel میبینم. البته اونایی که فک میکردم مربوط به این موضوع میشرو جدا کردم. Administration Action Logs Help Desk Messages Password Information Cron Scheduled Tasks Resources Domain Defaults Auxiliary Logins Login History Backup Home Ipaddresses Ftp Users Ftp Sessions File Manager Default Domain Ssh Terminal Traceroute Mysql Databases Domain Adm Domain Features Parked / Redirected Domains Manage Dns Traffic & Log Stats Page Protection Error Log Access Log PHP Log Awstats Traffic History Latest Visitors Stats Configuration Script Phpinfo PHP Config Advanced PHP Config Component Info Web : apache Protected Directories Hotlink Protection Block Ip Document Root Misc Config Index Manager نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 Mysql Databases شاید در این قسمت باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
no.love 0 ارسال شده در آبان 91 آره همونجا بود ولی users رو پیدا نکردم. میشه یه ایمیل به من بدید؟ چجوری super user اضافه کنم ؟ اینم عکس جدول users نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
no.love 0 ارسال شده در آبان 91 با با یکی بگه دیگه :putertired: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز سوپر یوزر یک کد داره! شما یک کپی از اکانت admin رو ایجاد و نام کاربری رو تغییر بدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر