m-mehdipoor 1 ارسال شده در آبان 91 سلام بعضی از صفحات رو می خوام فقط برای اعضا باشه، وقتی تنظیمش می کنم برای اعضا وقتی وارد اون صفحه می شن ازشون می خواد که وارد بشن فقط. می شه کاری کرد که بنویسه دسترسی به این صفحه تنها برای اعضای سایت مقدور خواهد بود و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 خب دوست عزیز شما باید در فایل ترجمه جوملا، این متن رو تغییر بدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-mehdipoor 1 ارسال شده در آبان 91 ممنون می شم بفرمایید به چه صورت باید این کار انجام بشه. من با جستجویی که کردم باید به این شکل باشه از قسمت مدیریت زبان ، قسمت ابطال ولی هر چی سرچ می کنم چیزی نمیاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 نخیر دوست عزیز فایل های زبان جوملا در پوشه languages/fa-IR هستند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر