rezaamiri 0 ارسال شده در آبان 91 با هداء سلام آیا میشه جوملا رو از درون خودش بروز رسانی کنم به 2.5.8 یا اینکه صبر کنم ، جومینا نسخه بروز رسانی بدهد ؟ اساسا چه چیزی بروز شده است ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام بله شما میتوانید زمانیکه تیم جومینــــــا بسته بروزرسانی فارسی شده رو منتشر کرد از قسمت مدیریت افزونه ها بسته را همانند یک افزونه نصب کنید کمی صبور باشید بزودی منتشر خواهد شد تو تاپیکی که خبر انتشار این نسخه را داده بودم لینک مربوط به جزئیات را قرار داده بودم http://www.joomla.org/announcements/release-news/5470-joomla-2-5-8-released.html قسمتهای Security Issues Fixed و Tracker Issues Fixed را مطالعه کنید که مربوط به تغییرات بروزرسانی میباشند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaamiri 0 ارسال شده در آبان 91 ممنون اما من می خواسنم بدونم اگه الان از مدیریت خود جوملا آپدیت بکنم مشکلی پیش میاد ... مثلا در ترجمه و فازسی سازی و ... ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در آبان 91 سلام نه مشكلي پيش نمياد. اگر هم مشكلي در ترجمه داشتيد پك زبان فارسي رو بعد از آپديت نصب كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 سلام نه مشكلي پيش نمياد. اگر هم مشكلي در ترجمه داشتيد پك زبان فارسي رو بعد از آپديت نصب كنيد. با سلام دوست عزیز ، چنانچه مشکلی هم پیش بیاد ، در اینصورت پک زبان به تنهایی قادر به حل مشکل نخواهد بود ، چرا که فایلهای PHP که برای فارسی زبانان بهینه سازی شده بودند از دست رفته اند و اینگونه فایلها در پک زبان قرار ندارند کمی صبور باشید بزودی بسته بروزرسانی فارسی منتشر خواهد شد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KRM.insert 0 ارسال شده در آبان 91 سلام نه مشكلي پيش نمياد. اگر هم مشكلي در ترجمه داشتيد پك زبان فارسي رو بعد از آپديت نصب كنيد. با سلام دوست عزیز ، چنانچه مشکلی هم پیش بیاد ، در اینصورت پک زبان به تنهایی قادر به حل مشکل نخواهد بود ، چرا که فایلهای PHP که برای فارسی زبانان بهینه سازی شده بودند از دست رفته اند و اینگونه فایلها در پک زبان قرار ندارند کمی صبور باشید بزودی بسته بروزرسانی فارسی منتشر خواهد شد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام من هم از قسمت مدیریت سایت جوملا را آپدیت کردم فقط میخاستم بدونم اگر بسته بروز رسانی فارسی منتشر بشه باز هم میشه ار اینجا آپدیت کرد؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در آبان 91 ميشه بگيد چه فايلهاي php بهينه شدن ؟ و براي چه كاري ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر