rezaaaaa 23 ارسال شده در آبان 91 با سلام من دنبال اسلاد شویی هستم که خود به خود از مطالب تغذیه کنه یعنی وقتی خبر جدیدی گذاشته میشه به صورت خود جوش در اسلاید شو نمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در آبان 91 دوستان یه همچین افزونه نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز کافیست بجای اینهمه منتظر موندن کمی جستجو میکردید!!! در گوگل جستجو کنی: اسلاید مطالب جوملا ببینید چقدر ماژول ریخته اینجا انجمن رفع اشکال هست نه جستجوی افزونه!!! این کارهای پیش و پا افتاده رو سعی کنید خودتون انجام بدید تا دوستان بتونن به مشکلات بیشتر و زودتر رسیدگی کنند :002: یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در آبان 91 ممنونم سعید جان از جواب کاملت! اما بهتره مسیری که من این تاپیک رو زدم بخونی و متوجه میشی که هدف این انجمن درخواست ها چیه! در کل ممنونم! یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 خوندم و متوجه شدم، اگر افزونه ای باشه که آشنا نباشه و یه چیز گم نام باشه اینجا مطرح میشه، اما دیگه اسلاید مطلب که دیگه درخواست نداره قربونت برم داداشم یا علی:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر