ali3822 3 ارسال شده در آبان 91 با سلام دوستان من کامپوننت آگهی ساز جومینا میخواستم نصب کنم پیام داد که باید پلاگین System - Legacy را فعال کنید منم فعال کردم و کاموننت نصب شد در صورتیکه بالا مدیدریت نوشت پشتیبانی از جوملا قدیمی: 1.0 در صورتی مه جوملای من 1.5 هست. بعد کامونتت کار کرد ولی اون به بعد منو های که بالای هر قسمت بود از کار افتاد مثال نصب و حذف -- چیزی نیست که قسمت ها بتونم مثال قالب ها - ماژول ها و ... انتخاب کنم وحذفشون کنم . و از خود هاست هم این کامپونتت حذف نمیشه. لطفاً راهنمایی کنید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز اولا فکر نمیکنم مشکل از legacy باشه وقتی هم فعال باشه اون متن رو بالای سایتتون مینویسه شما از طریق phpmyadmin این پلاگین رو غیر فعال کنید ببینید مشکلتون حل مییشه یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali3822 3 ارسال شده در آبان 91 درود دوست عزیز این پلاگین مشکل اصلی نیست و میشه غیرفعالش کرد/. بظرم تا اون کامپوننت هست مشکل در مدیریت ما هم هستش. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali3822 3 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان کسی پیدا نمیشه مشکل ما بتونه حل کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام کامپوننت رو از طریق هاست حذف کنید جداولش رو هم از طریق دیتابیس حذف کنید دقت داشته باشید اگر این کامپوننت پلاگین و ماژولی هم دارد آنها رو نیز حذف کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali3822 3 ارسال شده در آبان 91 درود برادر ببینید از خود هاست حذف نمی شه - یعنی حذف که می زنیم و میره ولی با رفلش کردن صفحه هاست دوباره برمی گرده. اگه امکاتش هست راهنمایی بفرمائید که چطوری می تونم از دیتابیس حذفش کنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام درون phpmyadmin هاست تون بشید دیتابیس مربوطه رو انتخاب کنید داده های داخل رو که ببینید میتونید جداول افزونه ها رو ببینید نام افزونه های مورد نظر را پیدا و انها را drop یا حهمون حذف کنید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 ببینید سطح دسترسی فولدری که قصد حذف اون رو دارید چیست! معمولا اگر سطح دسترسی فولدری 777 نباشه حذف نمیشه و فایل منیجرر رو که ریفرش میکنید دوباره برمیگرده برای حذف سطح دسترسی رو 777 قرار بدید و حذف کنید قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali3822 3 ارسال شده در آبان 91 با تشکر درون phpmyadmin هرچندتا جدول داشت حذف کردم ولی اومدم که خود پوشه اونو حذف کنم متأسفانه بازهم نشدو حتی سطح دسترسی اون پوشه و حتی پوشه کامپوننت روی 0777 گذاشتم ولی فایده ای نداشت. لطفا راهنمائی فرمائید چکار کنم ممنونم الان تست زدم دوباره می بینم که سطح دسترسی روی 0755 هست و عوض که می کنم به 0777 دوباره که رفلش میزنم برمی گرده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 سطح دسترسی پوشه والد رو به 777 تغییر بدید، فولدر مورد نظر رو از داخلش حذف کنید و دوباره به حالت قبل برگردونید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali3822 3 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز منم همین کار کردم بازهم نمیشه . اصلا پوشه نمیشه به 777 قرار بدیم قبول نمی کنه. کسی نیست مشکل مارو بدونه؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام اگر کنترل پنل هاست اتون سی پنل هست از قسمت legacy file manager اقدام به حذف موارد مورد نظر کنید چنانچه با این کار هم انجام نشد به ادمین سرورتون گزارش کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر