kambizkhalafi 3 ارسال شده در آبان 91 با سلام من یه افزونه دیده بودم که در مدیریت مطالب در قسمت نوشتن مطلب فرماین شکلی را خیلی زیاد تر از جوملای استاندارد کرده بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 منظورتون چی بود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام فکر کنم منظورشون ادیتور های غیر از جوملا بود خود جومینا 1 یا 2 تا معرفی کرده. مثلا CKeditor در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در آبان 91 این عکس را نگاه کنید اگر از این قوی تر هم موجود بود بد نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام ویارشگر cke برای جوملا 2.5 : http://ckeditor.com/ckeditor-for-joomla سمت راست نوشته CKEditor for Joomla 1.7+ آن برای جوملا 2.5 میخوره در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در آبان 91 من نصب کردمش ولی هیچ تغییری نکرد لطفاً در تنظیمات توضیک میدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 در تنظیمات اصلی بروید و در تب سایت گزینه " ویرایشگر پیشفرض " ویرایشگر جدید خود را انتخاب کنید در پناه یزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر