pouriya_az72 2 ارسال شده در آبان 91 با سلام من سایتم رو بستم و یه تصویر هم انتخاب کردم . اما یه عکس به نام ja portfolio زیر همین عکیس هست میخواستم بدونم چطوری میتونم پاکش کنم ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دمو! لطفا!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouriya_az72 2 ارسال شده در آبان 91 http://www.nasime-vasl.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز سایتتون بسته هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouriya_az72 2 ارسال شده در آبان 91 خب همین دیگه میخوام که این عکس ریر نسیم وصل برداشته بشه . حالا اگر باید سایت باز باشه بگین تا بازش کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام اگه منظورتون اون کادر زرد رنگ هستش کد زیر را به انتهای مسیر templates/ja_portfolio/css/offline.css اضافه کنید div#frame.outline h1 { background: none; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouriya_az72 2 ارسال شده در آبان 91 این کار رو کردم ولی فقط تو گوگل کروم جواب میده . در اکسپلورر و موزیلا مثل قبل هست . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام دوست عزیز ، بنده این کد رو در فایرفاکس تست کردم و بهتون گفتم الانم هم با فایرفاکس و هم با اینترنت اکسپلورر تست کردم ، مشکلی نبود کش مرورگرتون رو پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر