kambizkhalafi 3 ارسال شده در آبان 91 با سلام من میخواستم ببینم کسی با قسمت مدیا پلیر widgetkit کار کرده ما رو راهنمایی کنه من مشکل درج ویدئو ها رو پیدا کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام مشکل تان را در همان اولین پست کامل مطرح کنید اسکرین شات و دمو و توضیح کامل را هم فراموش نکنید یک آموزش در باره widjetkid تهیه کردم که در بخش آموزش هاست. البته اگه دسترسی به آن بخش داشته باشید. آنرا هم مطالعه کنید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در آبان 91 ببینید در WIDGETKIT یک قسمت است به اسم MEDIAPLAYER چطور میتوان با آن قسمت در صفحات فیلم قرارداد . من هنوز سایتم را بالا نیاورده ام که دمو برای شما قراردهیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hossein0241 0 ارسال شده در آبان 91 باید از تگ های html5 استفاده کنید مثال اول برای ویدیو: توضیحات: video.mp4 : آدرس محلیه که ویدیوتون رو آپلود کردید width : عرض نمایشگر ویدیو height : ارتفائ نمایشگر ویدیو ---------------------------------------- مثال دوم برای ویدیو: توضیحات: اگر بخواید یک ویدیو رو تو چندتا فرمت استفاده کنید (برای پشتیبانی از فرمتهای مختلف) از این روش بهره ببرید ----------------------------------------------- مثال برای صدا : توضیحات: audio.mp3: آدرس محلی که صدا هست audio/mp3: فرمت صدای آپلودی رو مشخص می کنه (البته این توضیحات تو محیط خود کامپوننت هستن) امیدوارم به کارتون بیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر