aliaction 0 ارسال شده در آبان 91 هرچی می گردم نمیتونم حذف راهنما در نوار ابزار را پیدا کنم؟؟؟ توی اینترنت هم خیلی گشتم اما همش حذف و تغییر راهنما در منو است ... ولی من اینو نمی خوام ... لطفا کمکم کننین... ممنون... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز منظور شما از نوار ابزار چیست؟ اگه منظورتون حذف راهنما از آدمین جوملاست، آقای تهرانی یک ویدئو آموزشی تهیه کردند که می تویند از لینک زیر دریافت کنید http://www.joomina.ir/20121021592/joomla-farsi-extensions/joomla-learning/public-joomla-learning/joomla-admin-menu-video-learn.html http://www.joomina.ir/20121025594/joomla-farsi-extensions/joomla-learning/public-joomla-learning/joomla-admin-menu-video-learn-part2.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliaction 0 ارسال شده در آبان 91 سلام سعید جان منظورم این نبود.... منظورم حذف راهنما در تولبار است ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام خب در اون ویدئو آموزشی همین هست دیگه عزیز شما عکس بگیر بذار ما بدونیم منظور شما کدوم منو و تولبار:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliaction 0 ارسال شده در آبان 91 چشم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 خب حالا این شد شما برو تو فایل سی اس اس قالب مدیریتت این کد رو اضافه کن #toolbar-help { display:none}; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliaction 0 ارسال شده در آبان 91 ممنون ولی کدوم css رو باز کنم؟ آقا دمت گرم درست شد... ممنون... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در آبان 91 با سپاس از آقای دفاعی. با این کد فقط تولبار مخفی میشه و اگه قالب مدیریت رو عوض کنید دویاره نشون داده میشه. گرچه میتونید کد css رو به قالب جدید اضافه کنید ولی اگه بخواین کلا این قسمت رو حذف کنید به صورت زیر عمل کنید. فایل php زیر رو باز کنید administrator\includes\toolbar.php حال خط 133 رو پاک کنید. این خط به صورت زیر است: $bar->appendButton('Help', $ref, $com, $override, $component); نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliaction 0 ارسال شده در آبان 91 واقعا ممنون از هر دوی شما ... دقیقا یک روز کامل درگیر همین بودم... تمام گزینه ها رو چک کردم اما نشد که نشد... بازم ممنون... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر