teymoorei 1 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان من یه سایت واسه گالری تصاویر شهدا می خوام راه بندازم اگه ممکنه کمک کنید یه قالب به من معرفی کنید . همچنین یه کامپونت می خوام که بشه گروهی عکس آپلود کرد و بخش بندی کرد . ضمنا زیاد گشتم چیز خواصی پیدا نکردم . باتسکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 کامپوننت فوکا گالری خوبه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teymoorei 1 ارسال شده در آبان 91 ببنید من می خوام حدودا 100000 عکس آپلود کنم ، کم نمیاره ؟ میشه مثلا 10000 عکس رو انتخاب کرد و با هم آپلود کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 خب دوست گلم شما که قصد آپلود 10000 تصویر رو دارید میتونید بصورت دستی در هاست آپلود کنید. بعد از نصب فوکا گالری، در پوشه images یک پوشه جدید با نام phocagallery ساخته میشه که مخصوص کامپوننت هست یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر