hossein0241 0 ارسال شده در آبان 91 با عرض سلام خدمت دوستان من برای یک سایتی از افزونه K2 استفاده کردم حالا سوال من اینجاست (لطفا این عکس رو ببینید) این مواردی که تو عکس هستن با قابلیت "فیلدهای اضافی " یا همون EXTRA fields کامپوننت کی2 ایجاد شدن من چطور میتونم جای فیلدهای کد، قیمت و منطقه رو با مقدارهای ورودیشون عوض کنم؟ یعنی فیلدها بیان سمت راست و مقدارهاشون برن سمت چپ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در آبان 91 خب باید توی کد افزونه دستکاری کنید و ltr رو به rtl تبدیل کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 بنده این کار رو در سایت خودم انجام دادم و کمی نیاز به تغییر در css داره دمو قرار بدید راهنماییتون کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hossein0241 0 ارسال شده در آبان 91 خب باید توی کد افزونه دستکاری کنید و ltr رو به rtl تبدیل کنید البته همین کار رو کرده بودم و نهایتا تونستم نمایش فیلدهای اضافی رو تو ادامه مطلب درست کنم ، ولی تو صفحه نخست نتونستم درستشون کنم بنده این کار رو در سایت خودم انجام دادم و کمی نیاز به تغییر در css دارهدمو قرار بدید راهنماییتون کنم خدمت شما http://maskanhammihan.com البته تا یادم نرفته اگه دقت کنید ، تو همین قسمتی که عکسش رو براتون قرار دادم ، کلمه additional info هم فارسی نتونستم بکنم این درحالیه که کل کلمات بطور کامل به فارسی بازگردانی شدن ممنون میشم این مورد رو هم راهنمایی بفرمایید سپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 این منو هست یا ماژول؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hossein0241 0 ارسال شده در آبان 91 از این مازول استفاده شده News Show SP1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 پس این ربطی به کامپوننتتون نداره دوست عزیز این مژول باید راستچین بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر