jooomina 1 ارسال شده در آبان 91 با سلام: از صبح بیش از 15 ماژول رو دانلود کردم ولی هیچ کدام کامل نبودن. ماژول عضویت و ورود رو میخوام از دوستان اگه کسی سراغ داره ممنون میشم لینک بده. هر ماژولی دانلود کردم ورود بود یا فقط عضویت و همه نوشته بودن عضویت و ورود ولی این طور نبود . اکثرا فقط ورود بودن وگزینه ای که نوشته ایجاد کاربر جدید رو نداشتن. لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در آبان 91 بفرمایید دمو آنلاین دانلود از سرور جومینا 1 واکنش ها : bojnord87 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jooomina 1 ارسال شده در آبان 91 با سلام : ممنون از لطفتون. من نصب کردم ولی در پایین صفحه فقط دکمه لاگین هست و از عضویت خبری نیست. آیا تنظیمات خاصی دارد.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در آبان 91 نه تنظیمات خاصی نداره. وقتی ماژول رو فعال کنی باید دقیقا مثه همون دمویی که واست گذاشتم باشه! دموی آنلاین از سایتت داری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jooomina 1 ارسال شده در آبان 91 دموی آنلاین موقعیتی که لاتینه و نوشته LOGIN RIGISTER دو موقعیت دیگر هم هست که ماؤول های اینچنینی نصب کردم و فارسی هستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز مطمئنی این همون ماژولی هستش که من بهت دادم؟ فکر کنم اشتباهی به ماژول دیگروه فعال کردی! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jooomina 1 ارسال شده در آبان 91 مطمئن هستم همون ماژوله. وجدانا یه ماژول معرفی کن که حالم بهم خورده از بس سرچ کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در آبان 91 من تعجب میکنم چون خودم دقیقا همین ماژول رو استفاده کردم. دقیقا همون ماژولی رو که خودم نصب کردم آپلود کردم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر