vahid2star 2 ارسال شده در آبان 91 سلام من میخوام از قسمت ارسال فایل جی دانلود استفاده کنم ولی موقع ارسال فایل ارور زیر رو میده Error: پسوند فایل انتخاب شده مجاز نمی باشد! لطفا تنها فایلهای با پسوند مجاز را انتخاب نمائید. ولی پسوندی که من ارسال میکنم جزو پسوند های مجاز هست اینم تضویر ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 این پیغام فقط در صورتی که جزء پسوند های غیر قانونی باشه رخ میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در آبان 91 بله مشکل منم همینه من دو نوع فال فشرده رو امتحان کردم ولی نشد هم زیپ وهم rar ونمیدونم پرا این مشکل بوجود امده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 با سلام تنظیمات مربوطه رو چگونه اعمال میکنید؟ از ادمین سرور بپرسید محدودیتی براتون ایجاد نکردند؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 این رو هم بگم، همینطور که جناب آمره ای فرمودند ممکنه از طرف سرور باشه، چون یکی از سایت های بنده هم همین مشکل رو داشت، سرور رفع کرد یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در آبان 91 سلام ادمین سرور گفت مشکلی از طرف ما نست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 تنظیمات رو چگونه وارد کردید؟ پسوند های مجاز رو چگونه وارد کردید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در آبان 91 سلام من چیزی وارد نکردم از اول همینطور بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در آبان 91 سلام درست شد!! مشکل این بود یه دونه ویرگول زیادی گذاشته بودم(همون جایی که پسوند هارو از هم جدا میکنی) واسه همین فکرمیکنم همه پسوند ها بهم خورده بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر