no.love 0 ارسال شده در آبان 91 نمیدونم چیه داستان هرچی سوال اینجا میزنیم هیشکی جواب نمیده. یا سوالام سخته یا مربوط به اینجا نیس یا بد منظورمو میرسونم.:putersmile1: حالا یه سوال دیگه دارم جونه مادرتون یه راهنمایی کنید منه بیسوادو.... میخوام وقتی از سایت کسی ایمیل میزنه یه sms بیاد واس گوشیم. یا اینجوری بگم سایت یه قابلیت ارسال sms به مدیر سایت داشته باشه. یا اگه بخوام باز تر بگم میخوام هرکی از سایت پیام میزنه من ایکی ثانیه بدش بفهمم. یه ماژول یا کامپونت یا اسکریپت یا هرچیزه دیگه ای اگه هس معرفی کنید. host سایتمو هم از جومینا خریدم. فک کنم قابلیت ارسال sms داره. ولی اصلا نمیدونم چجوری.(اگه جوابو نمیدونیدم یه نقطه ای چیزی بزارین پاسخ صفر نباشه بابا) دمتون گرم:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز امکان ارسال پیامک به هاست ربطی نداره شما باید یک پنل ارسال پیامک خریداری بکنید و با تغییرات در سایتتون از طریق پنل پیامکتون، پیامک به شماره خودتون ارسال کنید بنده در یک سایت، در هسته جوملا تغییراتی ایجاد کردم که با ثبت نام، نام کاربری به همراه خوش آمد گویی به کاربر ثبت نام کرده ارسال میشه یا هر فرمی که ارسال میشه یک پیامک تایید ارسال میشه حالا کار شما خیلی راحتتر هست چون شماره همیشه ثابته خواستید در پیام خصوصی درخواست بدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر