arsh 1 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان گرامی آدرس آی پی سرور دیتابیس از پنل سی پنل رو چطور باید پیدا کرد؟؟؟ از شرکت kavakebhost کسی چیزی می دونه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 شما نام سایتتون رو ping کنید آی پی سرور رو میدده CMD رو در ویندوز باز کنید برای مثال یافتن آی پی سایت www.rtgroup.ir تایپ کنید ping www.rtgroup.ir و بعد enter یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در آبان 91 برای سرور دیتابیس همینجوره؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام در محیط cpanel به قسمت remote mysql مراجعه کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در آبان 91 نمیشه همه رو امتحان کردم گزینه public $host = " تو فایل کانفیگ مال دیتابیس رو هرچه میزنم بازم به دیتابیس متصل نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 پس با این شرایط بهتر هست از ادمین سرورتون بپرسید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsh 1 ارسال شده در آبان 91 شرکت kavakebhost کسی چیزی می دونه؟؟ هاست رو یکی دیگه گرفته و الان هم پاسخ گو نیست و من نمیدونم سرورم مال چه شرکتی هست . تنها چیزی که پیدا کردم این kavakebhost هست که نتونستم سایتی ازش پیدا کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر