shayan3040 3 ارسال شده در آبان 91 سلام من مخواهم در منوی بالای سایتم 6 تا گزینه جا بشه ولی فقط 4 تا جا میشه و بقیه رو میفرسته پایین چکار کنم مثل بعضی سایت ها 10 تا گزینه گذاشتن مثلا تماس با ما صفحه اصلی در باره ما و ..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 خب حتما موقعیت منوی شما ثابت تعیین شده شما آدرس سایت رو قرار بده تا بشه راهنمایی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در آبان 91 خب حتما موقعیت منوی شما ثابت تعیین شدهشما آدرس سایت رو قرار بده تا بشه راهنمایی کرد آقا دست درد نکنه اگر راهنمایی کنید ممنون میشم آخه دارم برای کسی درستش میکنم خب حتما موقعیت منوی شما ثابت تعیین شدهشما آدرس سایت رو قرار بده تا بشه راهنمایی کرد آقا دست درد نکنه اگر راهنمایی کنید ممنون میشم آخه دارم برای کسی درستش میکنم درست شدمنطور از یک خط چیه ؟ تو قالب دستکاری کردم درست شدراستی تو جومینا جچوری پست را ویرایش کنیم مثل اینکه نمیشه؟؟؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر