fcmatoo 40 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان من زمانی که می خواهم داخل یک مطلب عکس بگذارم ، عکس را آپلود می کنم ! درج را که می زنم عکس به ویرایشگر اضافه می شود ولی زمانی که ذخیره ا اعمال را می زنم دیگر عکس نشان داده نمی شود ! چه کنم ! ؟ :j25::eyes: ورژن جوملا من 2.5 است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دمو آنلاین قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آبان 91 http://23.sadafnaron.ir/ الان عکس در سایت است ! ولی عکس جدید که می خواهم اضافه کنم ! آن حالت به سایت دست می دهد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 با سلام ممکن هست کمی واضح تر مشکلتون رو بیان کنید؟ الان دمویی که قرار دادید دارای مشکل هست یا نه؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آبان 91 توجه کنید الان در دمو هیچ مشکلی نیست ! مشکل اینجاست که ! من زمانی که می خواهم به یک عکس به یک مطلب اضافه کنم نمی شود ! یعنی عکس اپلود می شود ! بعد از آپلود روی درج کلیک می کنم و عکس به مطلب اضافه می شود و زمانی که تایید نهائی را می زنم هیچ عکسی در مطلب وجود ندارد !!!!:dodgy: یعنی انگار عمسی در مطلب درج نشده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 با تمام قالب ها این مشکل هست یا فقط با این قالب؟ با کد میتونید عکستون رو درج کنید یا خیر؟ بعد از نصب افزونه ای این اتفاق افتاد؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آبان 91 من بسته نصبی را که نصب کردم ! از اول همین مشکل را داشت ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 احتمالا بسته مشکل داره، یا تداخلی پیش امده این روش رو تست کنید ببنید انجام میشه یا نه شما عکس هاتون رو داخل پوشه images آپلود کنید، دکمهHTML ویرایشگر رو بزنید و کد زیر رو هر جا که خواستیدعکس قرار بدید وارد کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آبان 91 نه درست نشد عزیز می خواهید دسترسی بدهم خودتان یک بررسی کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 در صورت تمایل اطلاعات ادمین رو پ خ کنید بررسی میکنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آبان 91 ممنون اطلاعات پ.خ شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آبان 91 دوستان سایتم هنوز درست نشد ! یک بسته نصبی دیگر هم نصب کردم ! بازم این مشکل دارد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 اگر باز با بسته نصبی دیگه هم این مشکل پابرجاست اجتمال زیاد میتونه از تداخل باشه همین قالب رو در لوکال امتحان کنید ببنید باز همین مشکل پا برجاست! ویرایشگر خودتون رو هم تغیر بدید ببنید مشل رفع میشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آبان 91 بله در لوکال هم همین مشکل را دارد ویرایشگر هم عوض کردم درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر