mahyar130 0 ارسال شده در آذر 89 یکی از اشکالات آخرین ورِِِژن جوملا 1.6 ثبت تغییرات در تنظیمات کلی مطالب است. به طوری که یا لیست تغییرات را ناقص انتقال میدهد و یا پس از انتخاب ثبت نمی شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در آذر 89 دوست گرامی نسخه 1.6 هنوز کامل و قابل بهره برداری نیست و شاید چندین ماه دیگر طول بکشد تا قابل استفاده شود البته قرار تا 13 ماه جاری میلادی نسخه 1.6 Release Candidate 1 منتشر شود . واین ورژن های که هر ماه یکی دو تا منتشر می کنه هم بهمین خاطر که داره اشکال زدایی میشه از اطلاع بسیار مفید شما ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pofaki 0 ارسال شده در دی 89 سلام و خسته نباشید خدمت انجمن خوب جومینا و سلام خیلی گرم به آقای تهرانی -دستتون واقعا درد نکنه امشب که 89/10/25هست من جومینا 1.6 را از سایت دانلود کردم وقتی نصب کردم دیدم ایراد های قبلی همه برطرف شدند مشکل ایجاد مطلب و مشکل با ie8هم بر طرف شده بود دست گلتون درد نکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر