eskafild 3 ارسال شده در آبان 91 سلام چطور می تونم مثل سایت های خبری قبل از عنوان خبر یک رو تیتر ایجاد کنم؟ http://ir2up.ir/up16/0e9fb71bed2.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 راه های زیادی هست دوست عزیز هم میتونید از پلاگین فیلد اختیاری جهت ایجاد زیر تیتر استفاده کنید همچنین میتونید از فیلد نام مستعار نویسنده ایتفاده کنید به عنوان رو تیتر سپس با تغییراتی در قالب، نام مستعار نویسنده رو بالای تیتر اصلی نمایش بدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eskafild 3 ارسال شده در آبان 91 فیلد اختیاری زیر عنوان می زنه دومی آموزش هم داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 آموزش خاصی نیاز نیست و یک ایده هست! روش دوم از فیلد خود جوملا استفاده میشه اما مشکلش اینه که در نمایش اخبارتون دیگه نباید نیازی به استفاده از نام نویسنده داشته باشید!!! چون فیلدش داره به عنوان رو تیتر استفاده میشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eskafild 3 ارسال شده در آبان 91 http://www.joomina.ir/20110113269/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-content-setting/joomla-farsi-content-setup/%D8%AF%D8%B1%D8%AC-%D8%AA%DB%8C%D8%AA%D8%B1-%D9%88-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%AA%DB%8C%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8.html?highlight=YToxMDp7aTowO3M6ODoi2KrbjNiq2LEiO2k6MTtzOjY6Itix2YjbjCI7aToyO3M6Njoi2K/YsdisIjtpOjM7czo4OiLYqtuM2KrYsSI7aTo0O3M6NDoi2K/YsSI7aTo1O3M6ODoi2YXYt9mE2KgiO2k6NjtzOjE1OiLYr9ix2Kwg2KrbjNiq2LEiO2k6NztzOjEzOiLYqtuM2KrYsSDYr9ixIjtpOjg7czoyMjoi2KrbjNiq2LEg2K/YsSDZhdi32YTYqCI7aTo5O3M6MTM6Itiv2LEg2YXYt9mE2KgiO30= من از این پلاگین و کامپوننت که جومینا گفته بود استفاده کردم ولی متاسفانه رو تیتر نداره چطور کد ها رو تغییر بدم رو تیتر بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 این پلاگین زیر تیتر داره، یا میتونی فیلد مورد نظرتو زیر تیتر قرار بدی یا زیر مطلب اگر بخوای روتیتر داشته باشید یا باید فیلد جدید بصورت دستی به هسته جوملا اضافه کنید که پیشنهاد نمیشه، یا باید از همون کلک نام مستعار نویسنده استفاده کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eskafild 3 ارسال شده در آبان 91 الآن آقای تهرانی چطور اینکار رو کردن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 ایشون فیلد به هسته جوملا اضافه کردند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 91 ماشاالله شما چقدر دقتتون زیاده همانطور که جناب حمزه پور گفتند این هسته کلاس برای سایت های خبری تغییر یافته اما شما از همون پلاگین هم که خودتون آدرسش را داده اید میتونید بهره ببرید داستان اینکه عنوان را روتیتر فرض کنید و تیتر را با پلاگین درج نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 البته در نظر داشته باشید با استفاده از عنوان برای روتیتر، با نمایش فقط یک خبر، روتیتر بجای تیتر اصلی خبرتون نمایش داده میشه! به نظر بنده کمی سر کیسه رو شل کنید هسته رو تغییر بدید از همه لحاظ مطمئن تره! جناب تهرانی این کار رو انجام میدن اگر خواستید هسته تغییر بکنه به ایشون پبام خصوصی بدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eskafild 3 ارسال شده در آبان 91 یعنی آموزش رایگانی برای تغییر در هسته وجود نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 بصورت انگلیسی هست اما نیاز به مهارت کد نویسی داره بعضی مواقع باید برای رسیدن به چیزی که میخوایم هزینه کنیم!!! همه چیز رایگان بدست نمیاد یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eskafild 3 ارسال شده در آبان 91 آموزششو بفروشن که بهتر میشه تو کارهای بعدی لازم نمیشه هر بار هزینه کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 آموزش پخش میشه اما کسی که بلده میتونه در هر پروژه ای از دانش و هنرش درآمد داشته باشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaserjafarzadeh 3 ارسال شده در خرداد 92 با سلام دوستان من نصف کار رو کردم ... یعنی فیلد رو به قسمت ادمین اضافه کردم و روتیتر تو دیتابیس هم ذخیره میشه ولی حالا مشکل اینه که تو سایت نشون داده نمیشه ... من ماژول مقالات رو هم دستکاری کردم ولی بازم نشون نمیده... اگه راهنمایی بکنید ممنون میشم....!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر