mahyar130 0 ارسال شده در آذر 89 سلام من 2 روز پیش جوملا 1.6 رو نصب کردم و تا به حال هم مشکلی پیش نیومده ولی خیلی تغییر کرده خصوصا در بخش مدیریت کاربران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز خیلی از نسخه های بتا قابل استفاده هستند منظور از بتا این نیست که شما نتونید از اون استفاده کنید بلکه منظور اینکه که نسخه نهایی نبوده و تحت بررسی می باشد و امکان باگها و مشکلات زیادی می باشد و امکان اینکه از نظر امنیتی به اطلاعات شما ضربه وارد بیاد هم خیلی زیاده . ولی در کل قابل بهره برداری ( البته در سطح سایت های معمولی و پایین ) چون هنوز خیلی از باگ و مشکلاتش برطرف نشده بعنوان نمونه میشه به مسئله که خود شما در بخش مشکلات جوملا 1.6 مطرح کردید میشه اشاره کرد. http://forum.joomina.ir/thread-1944.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahyar130 0 ارسال شده در آذر 89 بله مهرداد جان من هم تقریبا به خاطر کنجکاوی این ریسک رو کردم ولی تقریبا تا اینجا راضی کننده بود برام ولی دارم باهاش کلنجار میرم تا باگهاشو بتونم در بیارم خوبی دنیای اپن سورس به اینه که همه باهم تو پیشرفت سهیمن حتی اونی که یه مشکل کوچیک رو پیدا میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pofaki 0 ارسال شده در دی 89 آقا مهیار برای پیداکردن باگها باید چه کارکرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 89 سلام اگر منظوزتون نسخه نهایی است بله این نسخه نیز باز کلی تغییرات داشته است متاسفانه سایت مادر نیز تغییرات را درج نمینماید اما نسخه تهایی بدون باگ است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر