vahid162 0 ارسال شده در آبان 91 سلام. تمام نوشته هایی ک من وارد کردم چ منو ها ، چ متن ها همه به صورت علامت سوال در اومده..ولی قسمتهایی ک به صورت ورودی rss یا خوده کامپنونت ها ایجاد کرده مشکلی ندارن این مشکل وقتی ب وجود اومد ک سایت رو از لوکال یه هاست انتقال دادم البته دیتابیسم بر روی لوکال mysqli بود دیتابیسی هم ک اکسپورت و بعد اینپورت کردم بر رو utf-8 بود.. mysql رو هم با dreamweaver باز کارم..هیچ مشکلی نداشت..داخل mysql اکسپورت شده از لوکال همه ی متن هایی ک وارد کردم درست بود.. مشکل از کجا میتونه باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آبان 91 سلام در سایت جومینا اسکریپتی برای کدینگ قرار داده شده است . ببنید با اون مشکلتون حل میشه یا نه با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid162 0 ارسال شده در آبان 91 سلام در سایت جومینا اسکریپتی برای کدینگ قرار داده شده است . ببنید با اون مشکلتون حل میشه یا نه با احترام میشه لینکش رو بزارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 سلام در سایت جومینا اسکریپتی برای کدینگ قرار داده شده است . ببنید با اون مشکلتون حل میشه یا نه با احترام میشه لینکش رو بزارید؟ در اصل باید تمام جداول و فیلدهای دیتابیستون به utf8 general ci تبدیل بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid162 0 ارسال شده در آبان 91 در اصل باید تمام جداول و فیلدهای دیتابیستون به utf8 general ci تبدیل بشه موفق باشید یعنی یه بار دیگه از لوکال خروجی بگیرم و تبدیلش کنم به utf8 general ci ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid162 0 ارسال شده در آبان 91 کرانچی عزیز..منطورتون رو نفهمیدم..دقیقا باید چکاری انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام دوست عزیز منظورشون انکدینگ فایل دیتابیس تون هست آموزش انتقال سایت از لوکال به سرور تو سایت جومینا هست لطف کنید جستجو کنید و مطالعه کنید مشکل داشتید باز ما در خدمتیم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 کرانچی عزیز..منطورتون رو نفهمیدم..دقیقا باید چکاری انجام بدم؟ هیچی شما وارد phpmyadmin هاستتون بشید، تمام جداول دیتابیستون رو utf-8 gereral ci کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid162 0 ارسال شده در آبان 91 دفاعی جان..اخه من ک جوملا رو انتقال دادم به هاست مراحلشم ک بالا گفتم..با utf-8 خروجی گرفتم با همونم اینپورت کردم داخل دیتابیس هاست. سایتمم بالا میاد. فقط مشکلش اینه که تمام متنی ک من وارد کردم رو به صورت علامت سوال نشون میده.حتی مجموعه ها و سطوح دسترسی هم همینطور.ولی مشلی با ورودی rss یا نوشته های اصلی ک خوده کامپوننت ها به صورت خودکار وارد کرده نداره..اوا رو درست نشون میده. کرانچی عزیز. تمام دیتابیسه هاستم بر رو روی utf-8 gereral ci تنظیم بود.الانم هست..ولی همچنان همین مشکل باقیه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid162 0 ارسال شده در آبان 91 دفاعی جان..اخه من ک جوملا رو انتقال دادم به هاست مراحلشم ک بالا گفتم..با utf-8 خروجی گرفتم با همونم اینپورت کردم داخل دیتابیس هاست. سایتمم بالا میاد. فقط مشکلش اینه که تمام متنی ک من وارد کردم رو به صورت علامت سوال نشون میده.حتی مجموعه ها و سطوح دسترسی هم همینطور.ولی مشلی با ورودی rss یا نوشته های اصلی ک خوده کامپوننت ها به صورت خودکار وارد کرده نداره..اوا رو درست نشون میده. کرانچی عزیز. تمام دیتابیسه هاستم بر رو روی utf-8 gereral ci تنظیم بود.الانم هست..ولی همچنان همین مشکل باقیه. پاسخ خاصی نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid162 0 ارسال شده در آبان 91 مشکلم حل شد..به این ترتیب بعد از این که دیتابیس رو داخل هاست ساختم و قبل از این ک فایل mysql رو که از داخل لوکال به هاست انتقال بدم..تمام تنطیمات دیتابیس رو بر روی utf-8 قرار دادم..بعد فایل رو اینپورت کردم ;P از همه ی دوستان ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر