sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 سلام من می خوام منوی شخصی با کد html و یا جاوا قرار بدم از مدیرت ماژول جدید را می زنم و برروی html دستی می زنم و کد را هم واردش می کنم اما چیزی نمایش داده نمیشه آدرس سایت : zahrai.a-w.ir کد مورد نظر : کد روز شمار محرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیزم اگر کد شما کد معمولی html هست بعد از ورود به html دستی، در ویرایشگر یک دکمه با نام html هست اون رو بزن و در اون کد مورد نظرتو وارد کن و تایید کن اگر باز هم مشکل داشتی، ابتدا پلاگین sourcer رو نصب و فعال کن، بعد که ماژول html دستی میسازی، در زیر ویرایشگر یک دکمه با نام sourcer اومده، اون رو بزن و اسکریپت مورد نظرتو در اون قرار بده یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیزم اگر کد شما کد معمولی html هست بعد از ورود به html دستی، در ویرایشگر یک دکمه با نام html هست اون رو بزن و در اون کد مورد نظرتو وارد کن و تایید کن اگر باز هم مشکل داشتی، ابتدا پلاگین sourcer رو نصب و فعال کن، بعد که ماژول html دستی میسازی، در زیر ویرایشگر یک دکمه با نام sourcer اومده، اون رو بزن و اسکریپت مورد نظرتو در اون قرار بده یا علی ممنون از راهنمائیتون اما درسا نشد من سورسر 2.11 را دانلود و نصب کردم اما تعییری ایجاد نشد آیا کسی هست برام درست کنه من بهش پسورد ادمین بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 اطلاعات رو پیام خصوصی کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 اطلاعات رو پیام خصوصی کنید یا علی اطلاعات را ارسال کردم لطفا اگر مشکل دیگه ای مشاهده کردید برطرف نمائید من مبتدی و تازه کارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز مشکلتون رفع شد روز شمار به نمایش در اومد درضمن قالبتون خیلی مبتدی است و اشکال داره موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز مشکلتون رفع شد روز شمار به نمایش در اومد درضمن قالبتون خیلی مبتدی است و اشکال داره موفق باشید یا علی آیا قالب مذهبی بهتری به صورت رایگان برام سراغ دارید چون بابت طراحی این سایت هیچ مبلغی را نگرفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 جستجو کنید قالب مذهبی جوملا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر