asadpur 22 ارسال شده در آبان 91 سلام بر اساتید محترم. وقتی ماژول گلوبال رو نصب میکنم با این پیغام مواجه میشم . ینی مشکل میتونه از کجا باشه. با تشمر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در آبان 91 [justify]دوست ندارم اسپم بزنم ولی واقعا کسی نیست مارا یاری کنه ؟ [/justify] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست گلم سطوح دسترسی و آدرس فولدر های tmp رو بررسی کردید در تنظیمات اصلی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در آبان 91 درود آقای کرانچی منظورتون رو متوجه نشدم . تو تنضیمات کلی چیز خاصی ندیدم. یه راهنمایی بیشتر میکنید . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 کارهای زیر رو یکی به یک انجام و بعد از انجام هر کدوم مشکل رو بررسی کنید: از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید و مشکل رو بررسی کنید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری محتویات پوشه tmp (واقع در دایرکتوری که پک جوملا رو آپلود کردید) به غیر از فایل index.html حذف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در آبان 91 همه این کارارو انجام دادم چیز خاصی نبود. فقط تو قسمت "برسی" یه چندتا جداول بود که همه رو انتخاب کردم و برسی رو زدم. بعد رفتم برای نصب گلوبال باز با همین مشکل برخوردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanegan 0 ارسال شده در آبان 91 سلام آقای اسدپور منم یه همچین مشکلی دارم . از قید نصب گلوبال گذشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 شما برید به مسیر libraries/joomla/filesystem/folder.php و این فایل را باز کنید. دنبال این خط بگردید: $obd = ini_get('open_basedir'); و این را جایگزین کنید: //$obd = ini_get('open_basedir'); یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر